Meniu Zile și Nopți

Divino Wine Shop

Comentarii Divino Wine Shop Share Divino Wine Shop
Divino Wineshop

DIVINO este un wineshop cu peste 300 de etichete, situat în centrul Iașului, chiar lângă Moldova Business Center, pe Str. Anastasie Panu. Este Un magazin creat din pasiune și dragoste pentru vinul de calitate, de către sommelierul Liviu Spiridon.

La DIVINO wineshop Iași încercăm să uităm de nume, premii sau prestigiu. E cumva greșit să deguști etichete sau premii. Cel mai interesant este să încerci să te regăsești în ceea ce descoperi în pahar, cel puțin asta încercăm să facem tot timpul. În spatele oricărui pahar de vin este o muncă pe care ar trebui să o respectăm mai mult și pe care vă invităm cu mare drag să o descoperiți! Așa că la DIVINO Wineshop Iași magazin de vinuri, uiți de etichetă.
La DIVINO Wineshop este aproape imposibil să nu găsești un vin pe placul tău. Fie că ești genul burghez amator de Amarone ori bordeleze, sau un aventurier înăscut gata să descopere soiurile aspre din Tenerife sau un Hexagon… suntem siguri că avem ceva potrivit! Vino să descoperi catalogul nostru de vinuri și distilate din toate colțurile lumii!
Pe lângă vinurile roșii, albe, rosé, dulci, spumante, champagne, din toate colțurile lumii (vinuri românești, spaniole, americane, australiene ori chiliene, clasice franțuzești sau inconfundabilele italiene), la Di.VINO veți regăsi și o gamă variată de distilate rafinate, precum whisky, gin, cognac, rom ori aperitive.

Detalii loc

Telefon

0740018574

Orar

12:00-22:00

Adresa

Strada Anastasie Panu 52, Iași 7000

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută