Meniu Zile și Nopți

Deliria Aqua Park

Comentarii Deliria Aqua Park Share Deliria Aqua Park
delir3

Deliria Aqua Park

Vă oferim o locație perfectă pentru organizarea evenimentelor de tip nunți, botezuri, mese festive, evenimente corporate, dar și alte tipuri de evenimente, asigurându-vă un ambient intim, în sânul naturii.

delir1

Sala de evenimente are o suprafata de peste 400 mp si dispune de o capacitate de 180 locuri.

Cortul pentru evenimente, ce dispune de o frumoasă curtea interioara are o capacitatea de peste 300 locuri.

Dacă v-ați dorit o locație deosebită pentru o mică vacanță în mijlocul naturii, departe de stresul citadin, vă oferim destinația perfectă, în mijlocul pădurii Garboavele – situată în imediata apropiere a Galațiului, cu o suprafață generoasă de peste 400 ha .

Cele două minihoteluri ale nostre dispun de o capacitate de 14 camere standard, noi, toate dotate corespunzător,  cu facilitați moderne, construite în 2017 și 2021.

Din vara anului 2019 au fost puse la dispoziție doritorilor de natură și un număr de 6 căsuțe confecționate integral din lemn rotund, dotate însă cu toate utilitățile specifice vieții moderne.

Deliria Aqua Park

Beneficiind de locația perfectă a Pădurii Garboavele, complexul turistic Deliria este ideal pentru relaxare în mijlocul naturii, mai ales în zilele toride de vară dar poate oferi și niște imagini superbe ale unei ierni  într-o pădure de foioase.

Detalii loc

Telefon

0754 858 161

Orar

L-S: 08:00 - 18:00 D: 09:00 - 18:00

Adresa

Padurea Garboavele, Jud. Galati

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută