Meniu Zile și Nopți

Crinul Alb

Comentarii Crinul Alb Share Crinul Alb
Misiunea noastră este să transformăm orice întâlnire, fie că este vorba de o cină în doi, sau o seară de grup, într-o experiență memorabilă. Pregătim totul în cel mai mic detaliu, astfel încât tu să te simți special de fiecare dată când treci pe la noi. Te așteptăm cu un meniu variat cu fructe de mare, paste, pizza italiană, vinuri alese și deserturi delicioase.
Restaurantul are o capacitate de 250 de locuri, dispuse pe 4 nivele, cu o priveliște pitorească asupra râului Crișul Repede.
Ne folosim de experiența de peste 23 de ani pentru a face preparate sănătoase și atrăgătoare din ingrediente mereu proaspete, pe care să vi le oferim cu dedicație. Materia primă este importată din Italia, inclusiv făina pentru pizza. Gătim exclusiv cu ulei de măsline extravirgin de o calitate superioară.
Poți savura mâncărurile specifice bucătăriei mediteraneene chiar și acasă, datorită serviciului de livrări la domiciliu.
La Crinul Alb poți organiza și evenimente speciale pentru care poți alege meniuri potrivite tematicii evenimentului și numărului de participanți. Decorul unic, mâncarea savuroasă, atmosfera rafinată și serviciile excelente sunt condimentele unei petreceri pe care oaspeții tăi nu o vor uita prea curând!

Detalii loc

Orar

L-V: 07:00 - 00:00 S-D: 09:00 - 00:00

Adresa

Parcul Traian 31

Social media

Delivery

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută