Meniu Zile și Nopți

Coral Club

Comentarii Coral Club Share Coral Club
Coral Club

Coral Club

Coral Club este comunitatea oamenilor care împărtășește valori asemănătoare, aleg să consume produsele companiei, și astfel aleg schimbarea în bine.

Stilul de viață sănătos este scopul comunității noastre, iar Coral Club reprezintă locul unde poți întâlni oameni care împărtășesc valorile promovării sănătății, frumuseții și dezvoltării personale.

În cadrul Coral Club toată lumea are șanse egale, indiferent de naționalitate, culoare, religie, vârstă sau experiență. Cel mai important lucru pentru noi este dorința de a face o schimbare în viața noastră.

Parteneriatul nostru reprezintă oportunitatea de a fi implicat în afaceri care contează și schimbă vieți, afaceri fără frontiere, activități de recomandare a ce este valoros pentru menținerea stării de bine.

Numărul partenerilor Coral Club crește în fiecare zi, și suntem mândri de fiecare persoană care împărtășește idei similare cu noi, care ne-a acceptat principiile și ne-a împărtășit valorile.

Dacă ești pregătit să schimbi mediul în jurul tău, creând un cerc de adepți care promovează stilul de viață sănătos, Te așteptăm în universul Coral Club.
Coral Club

Detalii loc

Telefon

031 410 7115

Orar

-

Adresa

Str. Vrancea nr. 5, București

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută