Meniu Zile și Nopți

Cofferino Hub

Comentarii Cofferino Hub Share Cofferino Hub

Creăm un spațiu luminos și confortabil unde părinții își regăsesc relevanța personală, oferindu-le asigurarea că au cea mai mare grija de copiii lor.

 

O cafea aromată te va aștepta oricând

Fie că ai o discuție interesantă cu prietenii sau te bucuri de cartea preferată, fie lucrezi la un proiect sau te bucuri de zâmbetul copilului tău, cafeaua din boabe proaspăt macinate îți va condimenta momentele speciale.

 

Și noi suntem părinți. Și, la fel ca tine, știm cât de dificil este să ne regăsim ritmul. Printre scutece, jucării și somn fragmentat ne zboară des gândul la carieră, la dezvoltare, la relaxare și socializare. Ne dorim să ieșim singuri, dar ne este dor și de fălcuțele care ne așteaptă nerăbdătoare.

Dorim să ne ocupăm de proiecte profesionale, dar ne simțim vinovați ca trebuie sa ne rupem de langa pui. De aceea am creat acest spatiu. Un loc unde poți lucra căteva minute neîntrerupt în timp ce copilul se joacă. Unde poți deschide o carte pe care nu trebuie să o citesti cu voce tare. Unde poți bea o cafea bună în timp ce copilul participă la un curs. Unde poți discuta cu prietenii fără să te simți vinovat că duci copilul într-un loc nepotrivit.

Este locul creat special pentru momente minunate împreună cu cel mic, separat sau împreună.

Detalii loc

Telefon

0736619590

Orar

Luni - Marți: închis Miercuri - Duminică: 10.00

Adresa

Strada Șoltuzului 12, București 023753

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută