Meniu Zile și Nopți

Clinica Veterinara Creative Vet-Zone

Comentarii Clinica Veterinara Creative Vet-Zone Share Clinica Veterinara Creative Vet-Zone

Clinica Veterinara Creative Vet – Zone reprezinta universul sanatatii animalelor!

-Consultatii -Tratamente -Interventii Chirurgicale -Spitalizare -Servicii Ambulanta -Cosmetica Canina/Felina -Deparazitari -Pet Shop

Creative Vet Zone este o clinica veterinara in Brasov care ofera servicii veterinare de cea mai inalta calitate atat in cabinet, cat si la domiciliu. Scopul nostru este sa deservim in primul rand zona de proximitate in care activam.

Creative Vet Zone este un cabinet veterinar Brasov, pe strada Serii la numarul 2, unde va intampinam cu o atmosfera calda si primitoare, iar animalul dumneavoastra se va simti confortabil si in siguranta.

Avem increderea ca in timp, toti iubitori si stapanii de animale, cand vor spune cabinet veterinar sau clinica veterinara, vor spune Creative Vet- Zone Pasiunea, dedicarea si respectul pentru viata animalelor sunt doar cateva din calitatile pe care le stapanim si care ne motiveaza sa facem din Creative Vet Zone -cabinetul tau veterinar.

Medicii nostri specialisti, aparatura medicala de ultima generatie pe care o detinem impreuna cu dedicarea si profesionalismul cu care abordam fiecare situatie ne recomanda printre cabinetele veterinare din Brasov

Pentru a putea raspunde cat mai bine nevoilor dumneavoastra,  cabinetul veterinar Creative Vet- Zone este deschis de luni pana duminica si ofera o gama larga de servicii medicale veterinare, pentru a asigura o viata cat mai sanatoasa animalului dumneavoastra de companie.

Detalii loc

Orar

L-V: 09:00-18:00 S: 09:00-14:00

Adresa

Str Serii nr 2 (fosta parcare a politiei)

Social media

-

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email