Meniu Zile și Nopți

Camping Strand Carei

Comentarii Camping Strand Carei Share Camping Strand Carei

Ștrandul nostru vă atrage cu o vasta suprafaţă de 6 hectare cu zone umbrite de copaci şi piscine cu apă termală sau pentru innot. Bazinele cu apă termală au temperaturi cuprinse înrtre 32-38 °C , iar cele cu apă rece între 26-28°C.

Pe cei mici îi aşteaptă bazine concepute special pentru copii, unde se pot bălaci în sigurantă. Ştrandul vă pune la dispoziţie 4 tobogane. Dintre acestea puteţi alege toboganul preferat în funcţie de varstă şi bineînțeles de curaj.

Ele vă vor oferi cu siguranţa o experienţa de neuitat. Toboganul în formă de pâlnie (ceapă) şi cele două tobogane kamikaze se pot folosi doar de către cei care au depăşit vârsta de 12 ani, iar toboganul pentru copii este ideal pentru cei care au varsta de peste 2 ani. Toboganul ceapă il pot folosi numai persoanele care au o greutate corporală pâna la 100 kg.

Pentru cei care caută puţină relaxare, în schimb, îi aşteaptă un nou loc de odihnă în incinta ştrandului, unde sunt invitaţi să petreacă momente de linişte în apropierea naturii.

Lacul bio, care se întinde pe suprafată de 2000 mp, este o adevarată încantare atat pentru cei cu familii cât şi pentru cei tineri. Spaţiile separate , cluburile şi terasele , vă oferă intimitate, linişte, distractie și în același timp recreere. Pentru copii ștrandul nostru oferă numeroase activitaţi: Jocuri în spaţii special amenajate, concursuri. Pentru copii sub 3 ani intrarea este gratuită.

Pentru distracţie, ştrandul vă pune la dispoziţie in afară de tobogane şi un parc de distracţie. Iubitorii de sporturi sunt aşteptaţi cu terenuri amenajate, concursuri şi programe sportive (volei, handball, badminton, terenuri de fotbal pe nisip, tenis de masă).

Detalii loc

Telefon

0769254080

Orar

L-D: 08:00-20:00

Adresa

Str. Viilor, Nr 1 445100 Carei

Social media

-

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută