Meniu Zile și Nopți

Cafeteca Cișmigiu

Comentarii Cafeteca Cișmigiu Share Cafeteca Cișmigiu
Cafeteca Cișmigiu

Cafeteca Cișmigiu

În 15 martie 2009, pe un post-it lipit de un client anonim și călător printre multiplele post-it-uri colorate care decorau pastelat, într-o continuă sărbătoare, pereții de bucațele de hârtie ale abia deschisei Cafeteca Mureșenilor din Brașov, se putea citi: „Bucureștiul ar fi altfel, mai frumos, daca ar avea o Cafeteca”.

Cafeteca își începea astfel viața în spațiul Brașovului, cu un angajament moral preluat înainte de confirmarea pe care urma să o primeasca de la prietenii brașoveni.

Cafeteca Cișmigiu

Paisprezece ani mai târziu, în primăvara anului 2023, Cafeteca Cișmigiu împlinește astfel misiunea dintr-un post-it anonim, un legamânt asumat în tacere, împlinit.

Cafeteca din Brașov avea să devină foarte repede după deschidere cea mai efervescentă platformă culturală a proiectelor de toate anvergurile, de la concertele de jazz organizate în micuțul spațiu din Mureșenilor, în lumina refectoarelor din vitrina stradală, pâna la primele proiecte mari precum Cafeteca Weekend Jazz sau stagiunea Bastion Baroc, organizate în formule magice cu parteneriate locale în care se conturau alchimiile culturale, în care Zile și Nopți a avut mereu rolul de catalizator și promotor.

Cafeteca Cișmigiu

Cafeteca Cișmigiu aduce la București atmosfera specială creată din combinația patentată în francizele Cafeteca: de speciality coffee proaspăt prajită, la Cafeteca Prajitorie din Hărman (BV), în combinația atmosferei muzicale cu selecții de jazz, într-un spațiu personalizat unei tipologii umane care altfel, este scăpată din zona de atracție a cafenelelor.

Cafeteca Cișmigiu

Cafeteca scoate din casă oamenii care se tem de confruntarea cu orașul, orașul însuși se schimbă astfel devenind mai prietenos  și atent la sensibilitățile celor nou ieșiți.

Cafeteca Cișmigiu aduce la București și angajamentul comunitar de a oferi persoanelor preocupate de teme sau proiecte culturale sau sociale o platforma prietenoasă, aptă să contureze un mesaj natural și simplu, nedistorsionat de șabloanele impuse unor alte canale de exprimare convenționale.

Vă invităm și pe voi să încercați specialitățile de cafea de la Cafeteca Cișmigiu, cea mai nouă cafenea din spațiul bucureștean, care este acum mai… altfel.

Cafeteca Cișmigiu

Detalii loc

Telefon

0727 790 368

Orar

-

Adresa

Bulevardul Elisabeta nr. 61, București

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email