Burzza Delivery a fost creat pe baza unui concept, din ce în ce mai popular și foarte sănatos – ‘slow cooking’. Acest concept vine din timpuri îndepărtate și constă în prepararea mâncării la temperaturi mici, pentru o perioada îndelungată. Carnea rămâne, astfel fragedă, iar aromele învăluie preparatele, dându-le o savoare puternică. Mâncarea își păstrează gustul autentic al gastronomiei tradiționale. Prin gătitul lent, la o temperatură scăzută şi controlată permanent, substanțele nutritive nu se pierd, obținându-se astfel mâncăruri nu numai gustoase, dar și deosebit de sănătoase.
Ne dorim să aducem o altfel de pizza în Brasov, care se diferențiază prin aluatul maturat timp de 24 de ore. Aluatul este făcut din făină premium italiană. Alegem cu grijă cele mai bune și mai proaspete ingrediente, pentru că detaliile fac diferența. Pizza se coace liniștit în cuptorul cu lemne, păstrându-și gustul autentic.
Același concept de slow cooking îl folosim și în pregătirea chiflelor homemade și a cărnii pentru burgeri și sandwich-uri – ‘pulled meat’, care stau la tihnit pentru cel puțin 12 ore. Apoi, îmbinăm creativ ingredientele și vă invităm la degustat preparate savuroase și sănătoase!