Meniu Zile și Nopți

Bistro de l’Arte, Brașov

Comentarii Bistro de l’Arte, Brașov Share Bistro de l’Arte, Brașov
Bistro de'l Arte. Bistro Brașov.

Bistro de l’Arte este o locație elegantă și confortabilă situată în centrul istoric al orașului Brașov.

Cu o personalitate și un loc aparte în gama variată de restaurante ale Brașovului, Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orașului, o oază de calm aparte care susține producătorii locali și care și-a asumat, încă de la început, rolul de educator de gusturi fine, nu doar într-ale bucătăriei.

Motto-ul lor este „Cuisine, Drinks & Art” și se țin de treabă: lângă farfurie ai mereu o expoziție, muzică live ori chiar teatru.

Este un loc perfect pentru o cină romantică, un prânz de afaceri sau o seară plină de distracție cu prietenii.

Ambianța este plină de eleganță, cu decorul în tonuri calde și lumina discretă. Muzica de fundal creează o atmosferă relaxantă, iar personalul amabil și bine pregătit face tot posibilul să-ți ofere o experiență de neuitat.

Bistro de l'Arte Brasov. Bistro Brasov.

Meniul Bistro de’l Arte este o combinație delicioasă de preparate culinare tradiționale românești și internaționale, cu un accent pe ingrediente proaspete și de calitate. Printre preparatele de reținut se numără tartarul de vită, brânza de capră gratinată, pulpele de rață confiate și desertul de ciocolată cu fructe de pădure.

În plus, bistro-ul are și o selecție impresionantă de vinuri și băuturi fine, precum și cocktail-uri creativ concepute, care completează perfect experienț

Oana Coantă Bistro de'l Artea culinară.

În concluzie, Bistro de’l Arte este o locație excelentă pentru o experiență culinară deosebită în Brașov, oferind o combinație perfectă între ambianța eleganta, preparatele delicioase și serviciul de calitate.

Oana Coantă, bucătarul și co-proprietarul Bistro de l’Arte, a fost desemnată de ghidul Gault&Millau „Woman Chef of the Year”.

Când trebuie să mă prezint mi’e greu să spun sunt ‘chef’. Nici ‘sunt șefa de la bistro’.
Atunci spun că sunt bucătar la bistro și lumea râde. Râd și eu și mă întorc la rețetele mele.
Îmi place mâncarea dar nu mă împac cu chimenul și boiaua. Nu îmi place să scriu cifrele cu cifre și atunci le scriu cu litere. Stau în Brașov și îl iubesc dar îl abandonez des pentru alte orașe unde știu că pot mânca bine.
Nu fac decât turism culinar, obsesiv.

Vezi mai multe Restaurante Brașov

 

Detalii loc

Telefon

0720535566

Orar

L-S: 09:00-01:00 D: 12:00-01:00

Adresa

Piața George Enescu 11Bis

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută