Meniu Zile și Nopți

Aubergine Healthy Food Restaurant

Comentarii Aubergine Healthy Food Restaurant Share Aubergine Healthy Food Restaurant

Având o experiență de peste 20 de ani pe 4 continente (Europa, Asia, Africa și America), Chef Ronen Meri a creat un meniu mediteranean reinterpretat foarte personal, în care rețetele tradiționale din Orientul Mijlociu și Africa de Nord se împletesc cu cele din Europa și insulele Mediteranei și cu cele mai recente experiențe gastronomice internaționale.

Un meniu creativ, sănătos, viu colorat și aromat, în care primează prospețimea ingredientelor, combinațiile simple, dar echilibrate, dintre legumele și fructele de sezon, pestele și fructele de mare, brânza și carnea proaspătă, la care se adaugă condimentele achiziționate personal de Chef Ronen din Orientului Mijlociu. Pâinea este preparată zilnic in-house, iar murăturile și uleiurile aromatice au o savoare și un gust unic pe care le vei găsi doar la Aubergine, grație unui mix secret de condimente mediteraneene creat de Chef Ronen. Cunoscut și ca restaurantul cu 300 de uși, Aubergine este un spațiu unic în București, cu un design interior creat de binecunoscutul arhitect Cristian Corvin, reconditionând sute de uși și obloane vechi, din lemn, aduse din Transilvania, Austria și Ungaria, la care se adaugă mobilier și accesorii moderne, vedete fiind scaunele iconice Tom Dixon și Tolix.

La Aubergine atmosfera este relaxantă și calmă, serviciile sunt de bună calitate și asigurate de profesioniști, inclusiv de un sommelier cu experiență, iar surpriză o reprezintă prețurile foarte accesibile.

Decorul teatral de la Aubergine ne inspiră să ne întoarcem aici pentru o aniversare specială, o cină romantică sau pentru o petrecere privată.

Happy Hour:  între orele 15.00 si 18.00!

Detalii loc

Telefon

0213137922

Orar

L-D: 15:00-03:00

Adresa

Strada Smârdan, Nr. 33

Social media

-

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email