Meniu Zile și Nopți

Arvato

Comentarii Arvato Share Arvato

Serviciile sunt cheia succesului în multe modele de afaceri moderne. La Arvato, mai mult de 68.000 de angajați în peste 30 de țări lucrează pentru a aduce succesul zilnic pentru clienții business din întreaga lume și o gamă largă de sectoare.

Ei fac acest lucru prin proiectarea și implementarea de soluții adaptate pentru diverse procese de afaceri în lanțurile de servicii integrate.

Acestea includ toate serviciile legate de producția și distribuția de produse de imprimare și de stocare media digitale, precum și gestionarea de date, customer care, servicii CRM, managementul lanțului de aprovizionare, distribuție digitală, servicii financiare, servicii IT calificate și personalizate și vânzări media directe.

Ca furnizor de servicii de outsourcing, Arvato AG lucrează într-un mediu captivant, care se schimbă rapid și în mod constant.

Pagina de Facebook Arvato România

Arvato este prezent în două site-uri în România, sediul central la Brașov și un site la Sibiu. În aceste două locații, peste 100 de angajați oferă soluții profesioniste pentru cei mai influenți clienți ai companiei, cu excelență operativă, expertiză și inovație.

Arvato este principalul furnizor internațional de servicii de outsourcing și oferă angajatiilor multiple posibilități de dezvoltare profesională într-un mediul de lucru plăcut, inovativ și creativ.

Pentru oportunități de cariere în cadrul companiei Arvato, trimiteți un CV către: recrutare@bertelsmann.de 

Detalii loc

Orar

L-V: 09:00-18:00

Adresa

Business Park - Str. Ionescu Crum 1, Turnul 1, Etajul 6

Social media

-

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută