Meniu Zile și Nopți

ArtEast Gallery

Comentarii ArtEast Gallery Share ArtEast Gallery
ArtEast Gallery

ArtEast Gallery

ArtEast Gallery a apărut în 2021, pornind de la realitatea că în Iași există artiști grozavi pe care nu-i cunoaște îndeajuns țara, iar în țară sunt artiști grozavi pe care nu-i cunoaște îndeajuns Iașiul.

Scopul nostru este să încurajăm, să susținem, să promovăm și să vă ajutăm să descoperiți arta vie, a timpului în care trăim, să cultivăm artiștii cu spirit novator, fie ei emergenți sau consacrați, să ne bucurăm împreună de ceea ce ne oferă astăzi artele vizuale. Și facem asta plecând de la ideea că arta zilei de astăzi este arta colecționarului implicat, a colecționarului care e și el creator, alături de artist, căci contribuie la ceea ce mâine se va numi patrimoniu.

Arta zilei de astăzi este totodată cea care oferă siguranța autenticității. Și, mai mult decât toate cele spuse până acum, este arta care, chiar fără a-ți da seama de asta, te definește și pe tine, te cuprinde în tușele ei și te povestește, căci doar ea vorbește cu adevărat despre lumea din care faci parte. De-aici am plecat, iar tot ceea ce ne propunem este să creăm o zonă de întâlnire pe aceste principii. Zona ArtEast. În care ne vom bucura mult să ne fii alături.

ArtEast Gallery: Strada Păcurari nr. 108, Iași

Evenimente la ArtEast Gallery

Detalii loc

Telefon

0742 184 707

Orar

L-V: 16:00 - 18:00

Adresa

Strada Păcurari nr. 108, Iași

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută