Meniu Zile și Nopți

Allegria

Comentarii Allegria Share Allegria
allegria

Allegria este un restaurant elegant și sofisticat în inima orașului Alba Iulia, un restaurant care emană o aură de rafinament și farmec.

Odată ce intri, ești întâmpinat de un interior elegant și un design de bun gust, decorat cu iluminat ambiental, mobilier modern cu accente artistice.

Călătoria culinară la Restaurant Allegria este o sărbătoare a artei gastronomice. Bucătarii noștri talentați au elaborat un meniu care evidențiază o combinație armonioasă de arome inovatoare și tehnici culinare clasice. Fiecare fel este creat cu migală, folosind doar ingrediente proaspete și de cea mai înaltă calitate, obținute de la producători locali și furnizori internaționali.

Restaurantul nostru oferă o selecție diversă de mâncăruri atent pregătite de bucătarii noștri, care variază de la delicioasele fructe de mare până la feluri principale din carne de vită gătite perfect. Meniul nostru se adresează diverselor preferințe de gust, oferind opțiuni pentru vegetarieni, vegani și nu numai. Lista de vinuri, atent selecționată de echipa noastră, completează aromele fiecărui fel de mâncare, oferind o experiență deosebită celor care ne calcă pragul.

Vezi aici și alte recomandări culinare din Alba Iulia.

Detalii loc

Telefon

0743068069

Orar

D-J: 10:00-23:00 V-S: 10:00-00:00

Adresa

Str. Tudor Vladimirescu 1, Alba Iulia 510095

Email

-

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email