Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

SurpriZuze- Târg- Yardsale

Ediția cu numărul 4 din acest sezon.

Mai mult decât un mic târg cu de toate, e cu terapie zuzeasca, cu oameni frumoși, povești speciale și o eliberare faina de energie..și mai ales multa culoare în atâta gri de griji și stres.

O dată pe lună, încă ne țin puterile

SurpriZuze evident de la surprize, că așa e la noi

Vrei să-ti faci ordine prin dulap, ți-ai comandat de pe net și nu se potrivește , ai slăbit și nu-ti mai e bun nimic?…..vrei să scoți de prin debara orice crezi că poate folosi altuia, hai la noi….

Avem și lucruri noi și bijuterii create artizanal, avem și zâmbete naturale dar cel mai important, avem dorința de comunicare, socializare.

Gradina noastră este colorată și prietenoasă, oamenii care ne trec pragul vin cu energie bună….destule motive să vii.

Dacă vrei să participi ca expozant, 70 lei este taxa de participare.

Taxa include accesul la o comunitate colorată, o cafea sau un ceai și o supă la masa de prânz, ca sa nu zâmbești pe “burta goala”

Dacă vrei doar ca vizitator, te costă un zâmbet și un prieten doar nu vii cu „mana goală ” , dulce oferă Gabi, deci te-ai scos cu pofta de crăpat

Bine de știut:

  • Locuri disponibile pentru expozanți, 20!
  • Aici se lucrează pe principiul „primul venit primul servit”, așa că locurile sunt limitate pentru că și gradina noastră are limite geografice.
  • Harta pentru expozanți nu facem și nici nu ne plac “favoritismele”, fiecare își alege locul în funcție de ora sosirii, începând cu ora 8 dimineața, astfel încât la ora 10 sa fim gata de primit oaspeți
  • noua „ne place” oamenii asumați așa că dacă anunți ca vii, te înscrii ca sa participi, e bine sa anunți de te răzgândești, asa e frumos. Totul cu drag și respect pentru armonia bunei desfășurări.
  • Lucram cu lista de așteptare de obicei așa că dacă la tine intervine ceva, no stress, altcineva se poate bucura ca expozant în cadrul micului târg.

va foarte mulțumim,

0738758990

 

Rezervari aici în eveniment, cum anunțam, primul venit primul servit.

Taxa de participare se poate achita direct la noi în ceainărie, până la data de 17 august.

0738758990, direct cu Gabi

Sursa: Zuze/ facebook

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută