Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Festival

MIEZ Festival – Amânat pe 2023

UPDATE: Miez Festival Brașov este reprogramat pe data de 7-9 iulie 2023 din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Ne vedem în 2023!

#cartier coresi #coresi #Coresi Business Campus #coresi shopping resort #disco night #distractie #electro #funk rock hotel #miez festival #muzica 100% romaneasca #muzica anilor 80-90 #muzica lautareasca #septembrie #toamna

După o primă ediție de success în București, MIEZ Festival revine cu o nouă ediție într-un loc inedit. Cu un concept unic pe piața locală de entertainment, festivalul 100% românesc va avea loc între 16 și 18 septembrie 2022 la Coresi Business Campus Brașov.

La mijlocul lunii septembrie, Coresi Business Campus din Brașov va răsuna cu muzică românească care acoperă o gamă largă de preferințe muzicale, de la disco, electro, la rock și muzică lăutărească.

  • Vineri, 16 septembrie, Disco Night este dedicată muzicii disco a anilor ‘80-’90, cu Eugen Rădescu, Jiji Lazăr și Mircea Matei.
  • Sâmbătă, 17 septembrie, este ziua Funk Rock Hotel și urcă pe scenă Șuie Paparude, Paraziții, Vița de Vie, Niște Băieți, Dan Gerosu, Serbănesku și Barbu.
  • Duminică, 18 septembrie, Miez este ziua rezervată muzicii lăutărești: White Mahala, Taraful de Caliu, Damian Drăghici & Brothers, Iulian Văcărean și Ligia Keșișian.

MIEZ Festival susține talentul în toate manifestările sale și pune în valoare toate artele: instalații de artă, workshop-uri de creație, expoziții. Iubitorii de muzică românească sunt așteptați la 3 zile pline de distracție, dedicate muzicii românești, în orașul de la poalele Tâmpei.

Copiii cu vârsta de până în 12 ani au acces gratuit la festival, însoțiți de un adult.

Prețul unui abonament pentru cele 3 zile de festival este de 129 lei + taxe de ticketing și poate fi cumpărat dând click pe următorul link: https://www.bilete.ro/miez-festival/

Folosește codul de voucher: CORESI20 pentru o reducere de 20%.

Sursa: Coresi Brașov

 

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută