Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Loredana & Agurida

Distracția verii continuă la Coresi, iar următorul eveniment pe listă este un super concert pe care nu ai voie să îl ratezi. Pregătește-ți ținuta de party, încălțările comode, ochelarii de soare și anunță-ți prietenii și familia!

De această dată, Loredana, regina incontestabilă a muzicii pop, readuce vibe-urile verii cu o reprezentație fabuloasă, susținută în parcare Coresi, alături de Trupa Agurida. Iar asta nu este tot! Înainte și după concert, vom avea live session cu DJ, concursuri cu premii, distracție și multe alte surprize.

O artistă cu o carieră remarcabilă, Loredana se reinventează în fiecare an și pentru fiecare generație. Timp de peste trei decenii, Loredana a cântat despre iubire în nenumărate genuri și stiluri, fie că a interpretat muzică pop, rock, populară, jazz, jamparale, blues sau musical. A căutat în muzica sa toate definițiile, nuanțele și semnificațiile cuvintelor care exprimă cele mai misterioase și puternice stări sufletești: iubire, dragoste, dor, nostalgie.

Ne pregătim să încheiem a doua lună de vară cu un eveniment pe măsura zilelor călduroase și lungi.

Descoperă pe www.coresibrasov.ro ce evenimente-surpriză te așteaptă în această perioadă! Noi venim cu surprizele, tu vii cu entuziasmul! Intrarea la evenimentele Coresi este liberă.

 

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email