Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Junior Teatru

Hansel și Gretel @ Teatrul Arlechino Brașov

Hansel și Gretel

Hansel și Gretel @ Teatrul Arlechino Brașov

„Hansel și Gretel” – o poveste bine cunoscută, iubită de toți copiii, citită seară de seară de părinți și bunici.

Deoarece povestea originală este suficient de tristă, am dorit ca în acest spectacol să construiesc, să ofer noi momente, noi situații, pline de umor, sensibilitate, lirism, candoare și emoție.

Muzica originală punctează foarte bine trăirile și emoțiile fiecărui personaj, suspansul și ambientul fiecărui spațiu de joc. Scenografia ne oferă un cadru cu imagini deschise, cu elemente de decor minimalist, cu păpuși superbe, iar proiecțiile întregesc atmosfera spectacolului.

Sper ca mesajul din finalul spectacolului: ,,IUBIREA înseamnă totul, IUBIREA ne adună, FAMILIA înseamnă totul, FAMILIA și IUBIREA” … să aducă gândul bun, înțelepciune și bucurie spectatorilor de toate vârstele. – Toma Hogea, regizor

afis

Spectacolul Hansel și Gretel se adresează copiilor cu vârsta de 3+.

Prețul unui bilet per reprezentație este de 23 lei. Tariful este unic pentru orice categorie de spectator (adult, copil etc).

Biletele se pot achiziționa online, de pe site-ul eventbook.ro, sau de la casieria teatrului, miercuri, joi și vineri între orele 12:30-16:00, sâmbătă între 09:00-13:30, iar duminică între orele 09:00-12.30.

Vă așteptăm!

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută