Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Expoziții

GOLD. Expoziție de pictură Mihaela Bălan

În perioada 29 august – 19 septembrie 2022, Mihaela Bălan, artistplastic brașovean va expune în cadrul expoziției de pictură,  colecția de tablouri intitulată „GOLD”.

Pasionată de pictură încă din copilărie, Mihaela Bălan este un artist plastic plin de entuziasm și cu o dragoste imensă pentru frumos. Portofoliul ei include proiecte diverse precum pictura murală, tablouri, pictură pe mobilier, sticlă, lemn, materiale textile, articole vestimentare, accesorii, decorațiuni, chiar și bijuterii.

GOLD. Expoziție de pictură Mihaela Bălan

Absolventă a unei Școli Populare de Arte și a numeroase cursuri și workshop-uri de pictură, desen, modelaj, sculptură, Mihaela Bălan este în același timp și o autodidactă convinsă, susținând că se poate învăța și individual dacă există suficientă dorință și dedicare.

GOLD. Expoziție de pictură Mihaela Bălan

„E minunat să faci ceea ce îți place!” este motto-ul artistei.

„Colecția de pictură abstractă GOLD conține 15 tablouri de dimensiuni mari și medii, între 150/100 și 50/70 cm, toate având bineînțeles, diferite accente de auriu. Numele expoziției, GOLD este la fel de interpretabil precum picturile abstracte din această colecție.

Tablourile abstracte sunt de tip canvas și sunt potrivite pentru locuințele moderne cu design minimalist și nu numai.

Ideea mi-a venit atunci când mi-am amenajat propria casă și a trebuit să îmbin elemente de design pentru a găsi armonia perfectă între ele.

Fiind pictură abstractă știm cu totii că pentru fecare înseamnă ceva diferit, avem viziuni diferite, dar aceasta este frumusețea artei abstracte.

GOLD. Expoziție de pictură Mihaela Bălan

Este prima mea expoziție de pictură abstractă în care am sintetizat emoții, trăiri diferite din ultima perioadă. Am numit-o GOLD pentru că vreau să evidențiez lucrurile bune din viețile noastre, optimismul și bucuria care vine din lucruri simple. Încă explorez diferite tehnici de puring, cuțit, acrilic sau ulei. Mă folosesc de diferite obiecte banale precum card bancar expirat, furculițe, farfurii, plușuri vechi, bureți de toate felurile și cam tot ce îmi iese în cale și e bun de pictat.

GOLD. Expoziție de pictură Mihaela Bălan

Cel mai vechi tablou care va fi expus este din 2020, iar cel mai recent este de săptămâna aceasta.” (Mihaela Bălan)

Vernisajul expoziției va avea loc marți, 30 august 2022, de la ora: 17:00, în foaierul Centrului Cultural Reduta.

GOLD. Expoziție de pictură Mihaela Bălan

29 august – 19 septembrie 2022

Foaierul Centrului Cultural „Reduta” Vernisaj: marți, 30 august 2022, ora: 17:00

Vă invităm la vernisajul acestei expoziții.

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email