Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Proiecții de film

Magia Filmelor la Cinema Astra: Ghost (1990) / Fantoma mea iubită

Ghost (1990) / Fantoma mea iubită

Magia Filmelor la Cinema Astra: Ghost (1990) / Fantoma mea iubită. Intrarea este gratuită în limita locurilor disponibile. Rezervările online se fac AICI.

Gândiți-vă la cea mai emoționantă poveste de dragoste. Mai gândiți-vă și la cea mai sclipitoare comedie, la cea mai uimitoare poveste supranaturală și la cel mai tensionat thriller de mister. V-au venit în minte mai multe filme diferite? Sau vă numărați printre milioanele de oameni care au descoperit că filmul numarul 1 al anului 1990 este Fantoma mea iubită.

Veti fi surprinși, încântați și veți începe să credeți. Patrick Swayze este o fantomă care face echipa cu un medium (Whoopi Goldberg, distinsă cu Premiul Oscar) pentru a afla adevărul care se ascunde în spatele morții lui și pentru a o salva pe iubita lui (Demi Moore) de a urma aceeași soartă.

Ghost (1990). Fantoma mea iubită
Ghost (1990). Fantoma mea iubită

Ghost (1990). Fantoma mea iubită

  • Regia: Jerry Zucker
  • Cu: Patrick Swayze, Demi Moore
  • Gen film: Comedie, Dramă
  • Durata: 128 minute

Trailer: 

Ștafeta Bucuriei. Dă distracția mai departe

Vino în perioada 30 noiembrie – 30 decembrie la cinema Astra cu o jucărie nouă și oferă o mică bucurie pentru unul dintre copiii ajutați de Fundatia Bucuria Darului.

Acceptăm și jucării folosite dar vă rugăm să fie îngrijite, curate și funcționale! Dacă ambalați jucăriile vă rugăm să atașați un bilet cu următorarele informații: vârstă copil, fetiță sau băiat. #Mulțumim

Accesul la filme este gratuit și nu este condiționat de donarea unor jucării!

Partener: Primăria Municipiului Brașov.

Ghost (1990) / Fantoma mea iubită
Ghost (1990) / Fantoma mea iubită

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută