Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Artă și Cultură Expoziții

Expoziție de artă multimedia

Centrul Cultural Reduta

MEDIA – ART- Expoziție de artă multimedia

Centrul Cultural ,,Redutaˮ organizează Expoziția de artă multimedia ,,MEDIA-ART” în Galeria Reduta, în perioada 20-30 octombrie 2022.

Protagoniștii proiectului sunt Marius Jurca și Maria Zurbagiu.

Marius Jurca, a.k.a.13m10j, licențiat în Grafică, la Facultatea de Arte și Design, Timișoara, interesat de aleatoriu ca proces psihic creativ, realizând aplicații și software-uri interactive numite tipare identitare ce pot fi explorate și analizate de utilizatori.

În expoziția de la Centrul Cultural ,,Redutaˮ va prezenta o interfață intractivă cu sunete Digital Oasis, ce va permite publicului explorarea sunetelor naturii și generarea unor tipare vizuale și peisaje sonore unice, cât și trei lucrări video în care artistul experimentează decriptarea unor tipare identitare interactive.

Maria Zurbagiu este însă artista brașoveancă, absolventă a Universității de Arte Plastice din București, Secția Grafică cu abilități artistice deosebite în diferite tehnici artistice precum linografie, xilografie, serigrafie, artă murală și grafică digitală, colaborând cu mai multe galerii din București, realizând mai multe expoziții personale și de grup atât în țară cât și în Austria la Viena.

În cadrul expoziției MEDIA-ART, de la Centrul Cultural ˮRedutaˮ, artista va expune o serie de detalii ale lucrării Descoperă-ți natura!, prezentate sub forma unor printuri digitale pe pânză cu intervenții de vopsea acrilică, sensibilă la black light. “Descoperă-ți natura!

Vernisajul va avea loc în data de 20 octombrie la ora 17.00 în Galeria Reduta.

Finisajul va avea loc în data de 30 octombrie la ora 17.00 în Galeria Reduta.

 

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută