Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Artă și Cultură Expoziții

Dena and Serj’s Fantasy World – Expoziție de Artă Digitală

Galeria de Arta Ora Zero

Dena and Serj’s Fantasy World – Expoziție de Artă Digitală

 

Galeria de Artă Ora 0 vă invită la o expoziție de artă digitală cu totul și cu totul specială: Dena and Serj’s Fantasy World.

Expoziția conține lucrări semnate de Dena și de Serj Zărnescu, doi artiști cunoscuți care s-au reunit pentru a crea o altfel de lume, o lume fantastică, magică, plină de simbolism și suprarealism.

Perioada expoziție: 20.10.2022- 30.10.2022

Finissage: 30.10.2022 orele 18.00

 

ATENȚIE!

Numărul de locuri este limitat astfel că speram să ajungeți la timp pentru a putea lua parte la aceasta seară specială.

 

DESPRE DENA

Dena, artist vizual brașovean, pictează de la vărsta de 5 ani, având de-a lungul timpului oportunitatea de a se auto-educa în acest domeniu vast și frumos. Dena a susținut și susține încă ateliere și cursuri de formare pe arta vizuala la diverse școli și centre educaționale din Brașov.

Este profesor de pictură în cadrul Galeriei de Artă Ora 0 din Brașov și ocazional o puteți regăsi și la Galeria de Artă Cluj Art ca instructor de pictură textilă.

Cu peste 60 de expoziții naționale (Brașov, Cluj Napoca, București, Sibiu, Lugoj, Sălard etc) și internaționale (Spania, Bulgaria, SUA, Italia, Portugalia, Turcia, Finlanda etc) la activ, Dena mereu vă pregătește ceva special.

 

DESPRE SERJ

Serj Zărnescu este un artist multidisciplinar specializat pe artă digitală, născut la Brașov, care abordează suprarealismul, prin ochii noilor metodologii oferite de mediul digital. Drumurile lui ca artist au început studiând desenul și pictura și continuând cu grafica digitală, arta 3d și design. A lucrat cu branduri notabile precum – Tik-Tok – Mirinda – Fornetti – BCR – și momentan este Art director la TheSPHR (agentie).

Echipa Ora 0 vă roagă să respectați normele legale actuale aplicabile evenimentelor în interior, norme aflate în vigoare la nivel național cu privire la prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-Covid.

Vă așteptăm cu drag!
Pentru extra informații, vă rugăm să ne lăsați un mesaj privat pe pagină sau să ne contactați la numărul de telefon: 0737819362.

Mulțumim!

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută