Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

CTC: Deliric, Doc, Vlad Dobrescu, Dj Nasa

CTC: Deliric, Doc, Vlad Dobrescu, Dj Nasa

Deliric, Doc, Vlad Dobrescu, Dj Nasa – CTC revin la Kruhnen Musik Halle.

Influenceri înainte să fie la modă: ce înseamnă CTC pentru generaţia celor din anii 2000 încoace? Răspunsul îl puteți afla chiar din energia unui show marca Deliric, Doc, Vlad Dobrescu, Dj Nasa.

Cu rădăcini în underground-ul autohton, artiștii au evoluat natural și publicul s-a dezvoltat odată cu ei. De la concerte cu Orchestră Simfonică, la freestyle-ul lui DOC de la Urbanist, MIC Check-ul lui Dobrescu sau albumul lui Deliric X Silent Strike, băieții încă mai au multe de spus în peisajul muzical.Deliric: „Tu te plîngi de PORC că-ţi vinde-un tricou / Şi te iei de Doc că-şi ia banii pe show / […] / Lupţi cu aproapele tău în loc să lupţi cu maşinăria şi cu sistemul său”.

Hip-hop-ul românesc a supravieţuit prin dexteritatea lingvistică și critica socială de bun-simţ oferită de puține trupe foarte bune.

Cei 4 artiști sunt, înainte de toate, consumatori avizi de muzică care țin la esenţele genului rap fără să fie excesivi, nu-şi trădează sinceritatea, rămân accesibili, dau senzaţia că lucrurile pot intra în normalitate, că se pot priza ritmuri hip-hop fără teamă de societate, fără teama de a nu fi înţeleși.

CTC: Deliric, Doc, Vlad Dobrescu, Dj Nasa
CTC

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email