Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

YouthFEST ediţia a III-a

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii YouthFEST ediţia a III-a Share YouthFEST ediţia a III-a


YouthFEST este dedicat tinerilor care vor să se recreeze şi să-şi facă cunoscute anumite talente, ce pot încânta auzul şi văzul, iar totodată acest proiect este dedicat unei cauze sociale ce merită sprijinită din punct de vedere financiar. Ne dorim, aşadar, să continuăm desfăşurarea celei de-a treia ediţii, ce îşi propune succint să combine distracţia cu un scop caritabil de proporţii considerabile. Anul acesta toţi banii strânşi vor fi donaţi către Secţia de Pediatrie a Spitalului Municipal Roman.

YouthFEST este o iniţiativa pe termen scurt ce îşi propune că prin organizarea de ediţii succesive să impacteze cât mai mulţi tineri din localitatea desfăşurării proiectului, dar şi pe membrii comunităţii.

Vă aşteptăm, cu drag, să îi susţinem pe participanţii serii, ce ne vor încânta cu talentele lor. După încheierea programului artistic, va avea loc un after-party, la care va invităm în număr cât mai mare să ne distrăm împreună. Ne vedem acolo!

 

CÂND?

14 octombrie

UNDE?

Lion Pub&Restaurant.

ORA?

Începând cu ora 19:00 se va desfăşura proiectul, iar after-party-ul va urma după ora 22:30.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută