Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/07/2024
Artă & Cultură / Art Expo

Expoziția de arte vizuale “ZIUA PORȚILOR DESCHISE”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Expoziția de arte vizuale “ZIUA PORȚILOR DESCHISE” Share Expoziția de arte vizuale “ZIUA PORȚILOR DESCHISE”
Facultatea de Arte din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, specializarea Arte Vizuale - Pictură, are deosebita plăcere de a vă invita la evenimentul „ZIUA PORȚILOR DESCHISE”


Facultatea de Arte din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, specializarea Arte Vizuale – Pictură, are deosebita plăcere de a vă invita la evenimentul „ZIUA PORȚILOR DESCHISE”, care va avea loc pe data de 12 iulie 2024, începând cu ora 9:00, la atelierele situate pe Strada Traian 393A BIS, corp T din Galați.

În cadrul acestui eveniment, vor fi prezentate lucrările de artă vizuală ale absolvenților programului de masterat, promoția 2024. Expoziția reprezintă desăvârșirea cercetărilor masterale și eforturilor creative ale studenților și oferă o incursiune profundă în preocupările și conceptele lor artistice.

La vernisaj, vizitatorii vor avea ocazia să admire operele a zece artiști emergenți: Maricel Blaga, Xenia Paraschiv (Botea), Eleonora Dumitrof, Cornelia Dumitru (Oancea), Cornelia-Camelia Diveică (Ion), Erika Guadagnin, Gabriel Moldoveanu, Horia-Petrică Suceveanu, Valerie-Ștefan Popescu și Andreea Gabriela Tudor. Aceștia își vor expune cele mai recente creații, reflectând diversitatea și profunzimea cercetărilor lor artistice.

Sediul de pe Strada Traian al Facultății de Arte din Galați va găzdui așadar pe 12 iulie 2024 evenimentul „ZIUA PORȚILOR DESCHISE la Facultatea de Arte din Galați”, oferind publicului oportunitatea de a explora lucrările de artă vizuală contemporană ale studenților masteranzi.

Această expoziție își propune să pună în valoare eforturile și viziunile artistice ale tinerilor creatori, subliniind procesul lor de materializare a ideilor și conceptelor artistice.

Expoziția de arte vizuale “ZIUA PORȚILOR DESCHISE”

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută