Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/07/2024
Lifestyle / Sport

Sibiu Sands revine în Piața Mică cu premii în valoare totală de 5.500 de euro

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Sibiu Sands revine în Piața Mică cu premii în valoare totală de 5.500 de euro Share Sibiu Sands revine în Piața Mică cu premii în valoare totală de 5.500 de euro

Sibiu Sands revine și în acest an în Piața Mică.

Evenimentul sportiv de volei pe plajă, ajuns la cea de-a 11-a ediție, este organizat de Eco Sport Team și Asociația Grey Projects, fiind cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Sport 2024.

Prezența la eveniment este una impresionată și în acest an, la concurs înscriindu-se 29 echipe la masculin și 18 la feminin la categoria Amatori, 29 echipe de fete participă la categoria U16, iar la Seniori iau parte 19 echipe la masculin și 14 la feminin, fiecare având câte 2 echipe înscrise din Republica Moldova. Competiția reunește în total 109 echipe care se vor lupta pentru locuri pe podium. Cei mai buni jucători vin din Arad, Cluj, Oradea, București, Timișoara, Sibiu și Galați.
Sibiu Sands revine în Piața Mică cu premii în valoare totală de 5.500 de euro
Echipele vor juca după regulile Federației Internaționale de Volei, într-un sistem eliminatoriu. Organizatorii pun la bătaie premii în valoare totală de 5.500 de euro.
Publicul va avea la dispoziție o tribună de 320 de locuri pentru a-și susține favoriții. Turneul va debuta cu categoria amatori, unde jucătorii nelegitimați vor avea pentru al doilea an consecutiv un weekend dedicat în cadrul Sibiu Sands.
Program meciurilor:
🏐Calificările Hobby (4 iulie)
🏐Categoria Hobby (5-7 iulie)
🏐Categoria Under Age (9-10 iulie)
🏐Categoria Profi/Legitimați (11-14 iulie)
Programul complet poate fi consultat pe site-ul Beach Volley România (https://beachvolleyromania.ro/event/227/games).

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută