Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/06/2024
Evenimente Festival Viața Orașului

Iubești animalele? Hai la Pet Event pe 15-16 iunie!

Laura Cozmîncă De Laura Cozmîncă
Comentarii Iubești animalele? Hai la Pet Event pe 15-16 iunie! Share Iubești animalele? Hai la Pet Event pe 15-16 iunie!


În zilele de 15 și 16 Iunie 2024, sâmbătă și duminică, iubitorii animalelor de companie sunt invitați în Parcul Palas, la cea de-a zecea ediție a „PET EVENT”Vizitatorii vor avea ocazia să participe la concursuri cu premii și să asiste la parade canine, workshop-uri utile, demonstrații de dresaj oferite de IJP, Jandarmeria Iași și Poliția de Frontieră.

Pet Event

Ce poți face la Pet Event

Cea de-a X-a ediție, care promite să fie cea mai jucăușă și captivantă experiență de până acum, va avea loc în Grădina Palas, unde te vei întâlni cu entuziasmul prietenilor blănoși! Astfel, vei petrece un timp de calitate alături de cățelul tău voștri și de alți iubitori de animale, într-un cadru plin de bucurie și distracție! Totodată, partenerii din zona veterinară se vor alătura evenimentului, oferindu-vă oportunitatea de a descoperi cele mai recente produse și servicii pentru animăluțul tău.

Activitățile Pet Event de anul acesta sunt:

  • Concursuri cu premii atractive;
  • Workshopuri demonstrative;
  • Concurs de frumusețe;
  • Tombolă cu premii pentru căței;
  • Demonstrații de dresaj;
  • Invitați speciali și momente surprinzătoare care îi vor captiva atât pe prietenii blănoși, cât și pentru stăpânii  lor

În ambele zile, „PET EVENT” va începe la ora 10:00 și se va încheia la ora 20:00.

Posesorii si iubitorii de câini din Iași s-au bucurat la fiecare ediție de noi surprize și multe premii oferite de partenerii evenimentului fără de care nu l-am putea organiza și am dorit să ducem traditia mai departe, ajungând cu el la cea de-a X-a editie, tocmai pentru a crea acest cadru minunat pentru ei. Este un eveniment de suflet, fiind la rândul meu posesoare de cătel,” – Ioana Gamen, organizator 

 

Pet Event

PET EVENT sărbătorește zece ani alături de invitații speciali :

  • Roman Petre (Angels with paws Oradea), specialist în comportare și psihologie canină;
  • Kola Kariola, organizație non-guvernamentală;
  • Antonia Roșu, fondatoarea Puppy Yoga România; 
  • Biscuit, cățelul vedetă din online. 

Moderator eveniment: Andrei Ciobanu

Sponsor principal: Lux Pet 

Sponsori din domeniul de activitate: City Vet, Super Vet

Parteneri de promovare: Vanelli Vet, Peebo

Parteneri: Palas Iași, Primăria Iași, RATB Iași, Mobexpert

Alți parteneri: Asociația „Save our Paws”, Asociația „Un suflet pentru fiecare”, Boo Party, 

Parteneri media: TVR Iași, Tele M, Tele Moldova Plus, Iași TV Live, BZI, Viva FM, Radio HIT, Radio Iași, Zile și Nopți, Înoraș.ro, Iași4u, Ești din Iași Dacă, Iași Destination, Events Online, Medicinaveterinara.ro, Veterinar Online, Ziarul de Iași, Global Manager, Evenimentul, Jurnalul de Iași, Ziare.com, 24Iași, Timpul, Agora Press, Agerpres, EuroNews, Digi 24, Prima TV, Pro TV Iași, Infinit TV, Apollonia TV, Terranova TV.  

Detalii eveniment: https://petevent.ro/ 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută