Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/06/2024
Lifestyle / Sport

În linie dreaptă către Turul Ciclist al Sibiului 2024

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii În linie dreaptă către Turul Ciclist al Sibiului 2024 Share În linie dreaptă către Turul Ciclist al Sibiului 2024

Ediția a 14-a a Turului Ciclist al Sibiului, care se va desfășura între 6 și 9 iulie, impresionează prin traseul său captivant de peste 673 de km, împărțiți în 5 etape.

Cu participarea a peste 25 de echipe, printre care se numără o echipă World Tour, 6 Pro-team, 19 echipe continentale și 2 naționale, competiția aduce noi elemente în istoria sa. O noutate notabilă e debutul Turului cu o etapă de 170 km în cățărare, încheindu-se la Păltiniș.

Anul acesta, competiția promite un start intens, iar surprizele sunt așteptate până la final. Traseul propus pentru Turul Ciclist al Sibiului 2024 cuprinde următoarele etape:

  • în 6 iulie, etapa 1 – Sibiu – Blaj – Rășinari – Păltiniș, 170 km,
  • în 7 iulie, etapa 2a – Sibiu – Poiana Sibiului – Sibiu, 97 km,
  • în 7 iulie, etapa 2b – Centrul istoric Sibiu, contratimp individual, 3,3 km,
  • în 8 iulie, etapa 3 – Sibiu – Biertan – Sighișoara – Agnita – Bâlea Lac, 207 km,
  • în 9 iulie, etapa 4 – Sibiu – Mediaș – Târnăveni – Mediaș – Sibiu, 196 km.

Cu echipe de calibru precum Bora Hansgrohe și Q36,5 Pro Cycling, care revin la Sibiu, și cu apariții noi precum Rad-Net Rose Team și Victoria Sports Pro Cycling, competiția promite o luptă intensă pe șoselele Transilvaniei. Turul atrage cicliști și fani din țară și străinătate.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută