Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/05/2024
Lifestyle Muzică

Connect-R a triumfat la Red Bull SoundClash 2024 

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Connect-R a triumfat la Red Bull SoundClash 2024  Share Connect-R a triumfat la Red Bull SoundClash 2024 
Connect-R a triumfat la Red Bull SoundClash 2024 


A fost un spectacol de excepție, o confruntare memorabilă între Connect-R și Șuie Paparude la cea de-a 6-a ediție a Red Bull SoundClash din România.

Bătălia muzicală a anului 2024 a pus față în față muzica electronică și rap-ul într-un duel inedit. Ca întotdeauna, aplauzele publicului au desemnat câștigătorul: Connect-R a ieșit învingător cu 430,9 puncte, în timp ce Șuie Paparude a stat foarte aproape, cu 425,5 puncte.  

Connect-R a triumfat la Red Bull SoundClash 2024 
Connect-R și Alex Velea

După două ore și jumătate de show incendiar, cu muzică de toate genurile și invitați-surpriză de calibru, 5000 de fani prezenți la Romexpo au decis, prin aplauzele lor, cine merită să câștige bătălia muzicală a anului. Connect-R a obținut victoria în lupta decibelilor cu o diferență mică în fața trupei Șuie Paparude, însă adevărații câștigători au fost publicul și muzica.

Connect-R a triumfat la Red Bull SoundClash 2024 
MC Adi Despot

MC Adrian Despot i-a ghidat pe cei prezenți printre cele patru runde tradiționale ale Red Bull SoundClash  (The Cover, The TakeOver, The Clash și The Wildcard).

Coverul piesei „Out of space” al The Prodigy a fost prima provocare a serii. De la mega-hiturile „Dă-te-n dragostea mea” și „Vara nu dorm” la „Cea mai bună zi” și „Pentru inimi”, unele dintre cele mai tari piese Connect-R și Suie Paparude au electrizat atmosfera. 5000 de fani au cântat cot la cot  reinterpretările în stil folk, funk și rock ale unor piese reprezentative pentru anii 2000 și 2010, precum „Tren de noapte”, „Cu zâmbetul pe buze” (invitat special Mădălin Antonesei), „Polițai” (invitat special Johny Romano), „Soundcheck”, „Am sosul ăla” și „Atac la persoane”.

Connect-R a triumfat la Red Bull SoundClash 2024 
Șuie Paparude

Runda Wildcard, de departe cel mai așteptat moment al competiției, i-a adus în fața publicului pe Oscar și pe Erika Isac pe scena Șuie Paparude și pe Alex Velea pe scena lui Connect-R.

„E încununarea unei munci de câteva luni de zile! Când depui efort, asta e răsplata! Duelul cu Șuie a fost unul puternic. Prima rundă au câștigat-o ei și mă dezarmasem puțin… A fost interesant că nu am avut emoții. Cât despre public, a fost genial! Oamenii au cântat cu noi, au dansat, dar mai presus de toate, în momentul în care și cei care erau în fața scenei Șuie cântau cu noi, atunci gata, ne-au terminat!”, spune Connect-R.

Connect-R a triumfat la Red Bull SoundClash 2024 
Șuie Paparude, Oscar și Erika Isac
Connect-R a triumfat la Red Bull SoundClash 2024 
DJ ZDA

Mai multe informații despre Red Bull SoundClash pot fi accesate pe pagina evenimentului.

Evenimentul poate fi revăzut aici

Ediția din acest an  Red Bull SoundClash a fost susținută de George by BCR, Vodafone & LIDL și recomandată de Kiss FM și Rock FM.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută