Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/05/2024
Lifestyle

Asociația Rock a Bite din Piatra Neamț are plăcerea de a vă invita să participați la cel de-al doilea atelier din acest an – Meșterim împreună cu Maria

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Asociația Rock a Bite din Piatra Neamț are plăcerea de a vă invita să participați la cel de-al doilea atelier din acest an – Meșterim împreună cu Maria Share Asociația Rock a Bite din Piatra Neamț are plăcerea de a vă invita să participați la cel de-al doilea atelier din acest an – Meșterim împreună cu Maria
Asociația Rock a Bite din Piatra Neamț are plăcerea de a vă invita să participați la cel de-al doilea atelier din acest an - Meșterim împreună cu Maria - fondator INOOR ce va avea loc duminică, pe 26 mai, la Monotua - cafea și cărți, din Piatra Neamț. 


Asociația Rock a Bite din Piatra Neamț are plăcerea de a vă invita să participați la cel de-al doilea atelier din acest an – Meșterim împreună cu Maria – fondator INOOR ce va avea loc duminică, pe 26 mai, la Monotua – cafea și cărți, din Piatra Neamț.

Cu o vastă experiență în domeniu, Maria ne va împărtăși secretele acestei arte, oferind participanților oportunitatea de a-și dezvolta creativitatea și de învăța lucruri noi, într-un mediu distractiv și inspirator.

Detalii Eveniment – Meșterim cu Maria – fondator INOOR

– Data: duminică, 26 mai 2024

– Locație: Monotua – cafea și cărți, Piatra Neamț

– Orar: 10:00 – 13:00

– Număr locuri: 20

– Biletele pot fi achiziționate de pe platforma Eventbook.ro

Acest atelier oferă oportunitate de a vă conecta cu tine însuți, de a descoperi meșteri talentați și producători dedicați, dar și de a afla povești locului.

Cu locuri limitate la 20, atelierul oferă un cadru intim și prietenos, perfect pentru a vă bucura de activități creative alături de cei dragi.

Pentru a participa, cei interesați pot achiziționa bilet de pe platforma Eventbook. 

Prețul acestuia este de 95 de lei și acoperă atelierul cu meșterul, băuturi, dar și gustări dulci și sărate locale.

Asociația Rock a Bite din Piatra Neamț are plăcerea de a vă invita să participați la cel de-al doilea atelier din acest an - Meșterim împreună cu Maria - fondator INOOR ce va avea loc duminică, pe 26 mai, la Monotua - cafea și cărți, din Piatra Neamț. 

Pentru mai multe informații, puteți accesa pagina de Facebook Rock a Bite.

Vă așteptăm cu entuziasm să petrecem împreună o zi plină de creativitate și tradiție!

Asociația Rock a Bite din Piatra Neamț, de 3 ani de zile, organizează evenimente gastronomice și de meșteșug, prin intermediul cărora facilitează dialogul între consumatori și producători locali.

Evenimentele au adus împreună comunitatea în jurul mesei, oferind oportunitatea de a descoperi gusturi autentice și de a cunoaște producători pasionați.

Prin organizarea evenimentelor noastre, susținem producătorii locali și încurajăm comunitatea să fie mai ancorată în economia locală, sprijinind astfel creșterea sustenabilă a micilor afaceri locale.

Pentru a afla mai multe despre evenimentele viitoare și pentru a participa la această călătorie de explorare și apreciere a resurselor locale, puteți urmări pagina de Facebook a Asociației Rock a Bite.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută