Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/05/2024
Festival

Big Little Festival 2024 | Interviu cu Adrian Nica, organizator

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Big Little Festival 2024 | Interviu cu Adrian Nica, organizator Share Big Little Festival 2024 | Interviu cu Adrian Nica, organizator
Big Little Festival 2024


Big Little Festival 2024 | Interviu cu Adrian Nica, organizator

Ce este și unde are loc Big Little Festival?

Big Little Festival este primul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, va avea loc la Râșnov, în perioada 21-23 iunie 2024.

Am pornit de la idea că noi toți, ca părinți, ne dorim ce e mai bun pentru copiii noștri și unul dintre cele mai importante aspecte este să petrecem cât mai mult timp de calitate cu cei mici.

Dacă întrebi un copil ce își dorește, poate o să îți răspundă că ar vrea ultima jucărie apărută, dar cu siguranță își dorește să se joace cu ea împreună cu mama sau cu tatăl lui.

Așa că am gândit un eveniment de 3 zile în care copiii de toate vârstele pot participa la activități alături de părinți: avem ateliere unde să învețe împreună să facă paste sau să decoreze prăjituri, să picteze împreună obiecte pe care să le păstreze ca suvenir de la festival, mini terenuri de baschet și fotbal, Hahaha Production își instalează două studiouri în festival unde familiile își vor înregistra piesa preferată și multe altele, dar toate făcute împreună.

Care credeți că vor fi artiștii din line-up care vor atrage cei mai mulți oameni în public?

În primul rând trebuie să specific faptul că nu este un festival despre line-up, ci despre experiențe ÎMPREUNĂ.

Oamenii nu trebuie să vină acolo doar pentru un concert, ci pentru A FACE lucruri ÎMPREUNĂ. Dar, pentru că trebuie să avem și muzică live, line-up-ul a fost făcut cu gândul la ce ascultă acum părinții și copiii. În drum spre școală, de exemplu, ce ascultă în mașină?

Răspunsul se află sigur pe lista de artiști care vor urca pe scena Big Little Festival. 

Vor veni la festival Smiley, Andra Gogan, Feli, Alina Eremia, Nicole Cherry și mulți alții.

Cum arată festivalul în cifre? Număr de participanți așteptați, număr de trupe, activități, etc.

Așteptăm 50.000 de oameni, avem 2 scene – main stage și art stage, o suprafață de peste 11 hectare decorată ca în povești, unde familiile vor descoperi 120 de dinozauri certificați științific în Dino Parc Râșnov, peste 60 de activități incluse în prețul biletului de acces în festival, 12 artiști confirmați până acum, dar mai pregătim niște surprize și cantități imense, pe care nu reușim să le măsurăm, de voie bună și veselie în familie.

Cum vă alegeți artiștii din line-up? Pe ce criterii vă bazați? 

Festivalul este organizat de Asociația pentru cei mari și cei mici, împreună cu Flying Elephant, 360 Revolution, Hahaha Production și Dino Parc Râșnov, fiecare dintre aceste entității fiind top în domeniul ei de activitate.

Line-up-ul a fost făcut sub atenta îndrumare a celor de la Hahaha Production, deci puteți fi siguri că au ales tot ce e mai bun pentru familiile pe care le așteptăm la festival. Am căutat împreună cu ei artiști cunoscuți și ascultați de părinți și copii, pentru că așa cum am spus deja, ei sunt în centrul atenției noastre.

big-little-festival-2024-

Ce alte activități pregătiți pentru ediția din acest an, în afară de concertele propriu-zise?

Deși concertele sunt o parte importantă în orice festival, atenția noastră, a organizatorilor, s-a îndreptat către modul în care putem să aducem familiile împreună, în cadrul unor activități captivante pentru toate vârstele.

Vom avem studiouri de înregistrare organizate de Hahaha Production, studiouri multimedia unde familiile vor prezenta știrile festivalului, spectacole de teatru, cursuri de yoga și zumba, ateliere de pictură, modelaj și origami, workshopuri de gătit, un science camp cu tot felul de experimente de făcut slime și pasta de dinți pentru elefanți, Magic Parc (care este o noutate în zonă și care va fi lansat în același timp cu festivalul), o zonă de gaming cu cele mai noi console și device-uri, o bibliotecă unde participanții pot aduce o carte de acasă pentru a o dona, cursuri de dans și de actorie și multe altele.

Și foarte important: odată cumpărat biletul la festival, toate aceste activități sunt GRATUITE.

big-little-festival-2024-

De ce ați ales să faceți Big Little Festival la Râșnov?

Am ales locul de desfășurare pentru a fi cât mai ușor accesibil familiilor din toată țara, cu multe locuri de cazare, o zonă foarte frumoasă unde poți petrece mult timp afară, în natură, și care, în același timp, să ne permită amplasarea scenei și a zonelor de activități. În festival sunt incluse Cetatea Râșnov și Dino Parc Râșnov, pe care participanții le vor putea vizita nelimitat în festival, fără alte costuri.

big-little-festival-2024-

Cum vă așteptați să arate Big Little Festival în următorii 5 ani?

Un punct de referință în industria europeană de entertainment. 

Spuneți-ne 3 motive pentru care merită să venim în acest an la Big Little Festival.

În primul rând, copiii vor fi cei mai fericiți să își petreacă timpul cu părinții și, sincer, pe mine asta m-ar convinge să îmi iau bilet chiar acum.

Vor fi peste 60 de activități pregătite pentru părinți și copii, toate incluse în prețul biletului de acces.

Și fiecare zi de festival se va încheia cu super concerte ale celor mai îndrăgiți artiști.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută