Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/05/2024
Artă & Cultură / Teatru

„Musafirul”: o nouă comedie la Teatrul Elisabeta

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii „Musafirul”: o nouă comedie la Teatrul Elisabeta Share „Musafirul”: o nouă comedie la Teatrul Elisabeta
„Musafirul”: o nouă comedie la Teatrul Elisabeta


„Musafirul”: o nouă comedie la Teatrul Elisabeta

Miercuri, 22 mai, Teatrul Elisabeta lansează o nouă producție în regia Taniei Popa. Textul, montat în premieră națională, este semnat de Erica Moldovan.

Comedia “Musafirul” este noua producție a Teatrului Elisabeta, care îi aduce împreună pe Tania Popa, Gabi Costin, Marius Gîlea, Raluca Ghervan și Alexandru Nicolae. Textul contemporan, montat în premieră națională, aduce în discuție provocările prin care orice cuplu trece mai devreme sau mai târziu: plictiseala, rutina, viciile, lipsa de răbdare și înțelegere față de celălalt.

Vrând să-și surprindă soția și să demonstreze că este un bărbat adevărat, Hannibal Lehmann (Gabi Costin) pune la cale un plan, cu ocazia aniversării a 20 de ani de căsătorie. Scenariul este, însă, deturnat de apariția unui intrus, confundat cu “invitatul special” al lui Hannibal.

„Musafirul”: o nouă comedie la Teatrul Elisabeta

“Musafirul” este o comedie cu nenumărate răsturnări de situație. “Când am citit textul, primul gând a fost: este pentru Teatrul Elisabeta, se încadrează în specificul acestui teatru și va fi, cu siguranță, pe gustul publicului. Spectatorii se vor regăsi în anumite momente din spectacol și vor asista la o încurcătură pe care personajele trebuie să o descurce,” a spus Tania Popa, actriță și regizoarea spectacolului.

Spectacolul se bucură de interpretarea unor artiști consacrați, dar și a unor actori tineri. Printre numele cunoscute se numără și cel al lui Gabi Costin, proaspăt câștigător al Trofeului Bacău Fest Monodrame pentru rolul din one-man-show-ul “Propria mea soție”.

Avanpremiera “Musafirul” va avea loc miercuri, 22 mai, la Teatrul Elisabeta. Detaliile și biletele sunt disponibile pe site-ul www.teatrulelisabeta.ro

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută