Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/05/2024
Lifestyle Eat & Drink / Drink

Birra Moretti lansează Birra Moretti Sale di Mare: cu un strop de sare de mare din Italia, pentru mai multă savoare

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Birra Moretti lansează Birra Moretti Sale di Mare: cu un strop de sare de mare din Italia, pentru mai multă savoare Share Birra Moretti lansează Birra Moretti Sale di Mare: cu un strop de sare de mare din Italia, pentru mai multă savoare
Birra Moretti lansează Birra Moretti Sale di Mare: cu un strop de sare de mare din Italia, pentru mai multă savoare


Birra Moretti aduce un strop de savoare mediteraneană pe piața berii din România prin lansarea unui nou sortiment – Birra Moretti Sale di Mare – bere blondă lager nefiltrată, care îmbină ingrediente de cea mai înaltă calitate cu un element surprinzător: un strop de sare de mare din Italia.

Provenind de pe coasta Italiei, sarea de mare se alătură malțului și hameiului pentru a crea un gust echilibrat și distinctiv, cu note subtile de citrice și pin. Birra Moretti Sale di Mare este o bere de culoarea mierii, ușor tulbure, aspect specific berilor nefiltrate, având un conținut de alcool de 4.8% vol.

Birra Moretti este o marcă iubită: încă de la lansarea din 2020, românii au îmbrățișat autenticitatea italiană a brandului și au rezonat cu jovialitatea și pofta de viață pe care o transmite. La patru ani de la debutul Birra Moretti L’Autentica, suntem încântați să îi îndemnăm pe consumatori să descopere Birra Moretti Sale di Mare, berea nefiltrată cu un gust fin și nuanțe evidențiate perfect de sarea de mare din Italia.”, a declarat Cristina Radu, Marketing Director HEINEKEN România.

Noul produs este disponibil la nivel național, în magazinele retailerilor și în unitățile din HoReCa, în două variante de ambalaj: sticlă de 330ml și doză de 330ml.

Lansarea va fi susținută printr-o campanie integrată, ce va cuprinde spoturi TV, digital, OOH, colaborări cu creatori de conținut, precum și activări speciale și promoții în magazine.

Despre Birra Moretti

Birra Moretti este o marcă de bere italiană cu o tradiție îndelungată în producerea berilor de cea mai înaltă calitate. Fondată în 1859 în Udine, Italia, Birra Moretti a rămas fidelă valorilor sale de excelență și pasiune pentru arta fabricării berii. Fiecare bere este rezultatul selecției celor mai bune ingrediente, oferind o experiență autentică a gustului italian.

HEINEKEN România a introdus Birra Moretti pe piața locală în 2020, fiind una dintre cele mai de succes lansări din portofoliul producătorului.

Despre HEINEKEN

HEINEKEN este compania producătoare de bere cu cea mai extinsă prezență din lume. Recunoscut pentru brandul Heineken®, Grupul are un portofoliu de peste 300 de mărci de bere și cidru internaționale, regionale, locale și de specialitate. La nivel mondial, suntem prezenți în peste 70 de țări, iar cei peste 90.000 de colegi creează bucuria autentică de a fi împreună pentru a inspira o lume mai bună și aduc la viață valorile companiei noastre: Pasiunea pentru consumatori și clienți, Curajul de a visa și a fi pionieri, Grija pentru oameni și planetă, Bucuria de a trăi.

În România, HEINEKEN este prezentă din 2003. Oferim un portofoliu divers de mărci locale și internaționale de bere și cidru, 99% dintre acestea fiind produse în cele trei fabrici locale din Craiova, Ungheni și Miercurea Ciuc. Angajamentul nostru față de piața locală se reflectă nu doar prin diversitatea de branduri, ci și prin acțiunile noastre: avem 1.100 de angajați în România, furnizăm către piața locală aproximativ 98% din producția noastră, ne aprovizionăm de la furnizori locali cu aproximativ 70% din ingrediente și suntem dedicați agendei noastre de  sustenabilitate, ’Brew a Better World – Raise The Bar 2030’. Mai multe informații pe www.heinekenromania.ro

Birra Moretti lansează Birra Moretti Sale di Mare: cu un strop de sare de mare din Italia, pentru mai multă savoare

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută