Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/05/2024
Artă & Cultură

Aria Rooftop Sibiu anunță venirea sezonului cald cu un concert INNA

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Aria Rooftop Sibiu anunță venirea sezonului cald cu un concert INNA Share Aria Rooftop Sibiu anunță venirea sezonului cald cu un concert INNA


Aria Rooftop Sibiu a pregătit un super eveniment pentru deschiderea sezonului celor mai tari petreceri din oraș.

Artiști de talie internațională vor face atmosferă de neratat la primul party de la Aria Rooftop din acest an.

Citește și:

Vara aduce noi surprize la Aria Rooftop Sibiu. Cipi Hampu și ALBWHO vor întreține atmosfera la petrecerea de deschiderea noului sezon pe acoperiș. INNA este invitatul special și va urca pe scena de la Aria Rooftop Sibiu, în data de 1 iunie, de la ora 21.00.

Party-ul va fi unul incendiar cu muzică de calitate, care anunță venirea sezonului cald.

Vino și tu la Aria Rooftop Sibiu să fredonezi cele mai cunoscute piese ale Innei, care fac înconjurul lumii! „Sun is Up”, „Rock my Body”, „Yalla”, „Bad Boys”, „Ruleta” vor fi melodiile pe care petrecăreții vor putea dansa la concertul Innei de la Aria Rooftop Sibiu. Dress-code-ul este „The Bohemian Spirit of Summer”, așa că dă-ți frâu imaginației și alege cea mai colorată și cool ținută.

La Aria Rooftop Sibiu se anunță un sezon plin de distracții și petreceri pe întreaga perioadă a verii. Biletele pentru primul party de anul acesta au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate online AICI.

Biletele “Super Early Bird” la 55 lei s-au vândut în doar două ore. Grăbește-te și profită de biletele din categoria „Early Bird” la doar 75 lei sau achiziționează bilete în „Phase 1” cu 95 lei. Rezervările se fac la numărul de telefon 0727663867.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută