Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/04/2024
Artă & Cultură / Carte

BOOKISIT #15 – Târg de carte second-hand pentru copii și părinți

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii BOOKISIT #15 – Târg de carte second-hand pentru copii și părinți Share BOOKISIT #15 – Târg de carte second-hand pentru copii și părinți
BOOKISIT #15 - Târg de carte second-hand pentru copii și părinți


Târgul Bookisit, cel mai popular târg de carte second-hand pentru copii și părinți revine cu o nouă ediție care va avea loc sâmbătă, 27 Aprilie 2024, între orele 10:00 și 15:00, la Centrul Cultural Apollonia, str. Michael Weiss, nr. 22, Brașov.

Organizat în jurul conceptelor #refoloseşte, #redu, #reciclează, #reciteşte, târgul Bookisit este un eveniment pentru toată familia. Fie că vii să iei cărţile pe care ţi le doreşti în urma unei donații sau să participi la activităţile gratuite pe care ţi le-am pregătit alături de partenerii noştri, vei petrece o zi frumoasă de sâmbătă într-un loc sigur şi prietenos!

Pentru cei mici am pregătit două ateliere cu participare gratuită, unul de lectură (de la 11:00, 5-9 ani) facilitat de Școala ERI și unul de educație financiară (de la 13:00, 6-10 ani) facilitat de Școala de Bani, proiect BCR.

În cadrul târgului, continuăm campania „Tu aduci cartea, noi ajutăm biblioteca!”, prin care strângem cărți pentru copii şi adolescenţi (0-16 ani) pentru Școala Gimnazială Măieruș, aflată în satul Măieruș, la aproximativ 30 km de Brașov, unde trei cadre didactice de la Teach for Romania vor dezvolta proiecte pe baza cărților donate.

Ajută-ne şi tu! Alege alături de copilul tău o carte în stare foarte bună din biblioteca voastră și veniți să ne-o aduceți pe 27 aprilie la târg. Noi ne asigurăm că va ajunge unde este nevoie.

BOOKISIT #15 - Târg de carte second-hand pentru copii și părinți

Intrarea la târg este gratuită.

Mai multe detalii despre târg şi despre asociația Bookisit găsești pe pagina de Facebook

Aici găsești evenimentul şi atelierele.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută