Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/03/2024
Artă & Cultură Lifestyle

SWORDS  – Spoken Word Sessions: Jean-Lorin Sterian, Ștefan Manasia, Ioan Coroamă, Toni Chira – 17 martie, la Control Club 

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii SWORDS  – Spoken Word Sessions: Jean-Lorin Sterian, Ștefan Manasia, Ioan Coroamă, Toni Chira – 17 martie, la Control Club  Share SWORDS  – Spoken Word Sessions: Jean-Lorin Sterian, Ștefan Manasia, Ioan Coroamă, Toni Chira – 17 martie, la Control Club 
SWORDS  - Spoken Word Sessions: Jean-Lorin Sterian, Ștefan Manasia, Ioan Coroamă, Toni Chira – 17 martie, la Control Club 


Un nou episod din seria SWORDS – Spoken Word Sessions îi aduce pe scenă pe autorii Jean-Lorin Sterian, Ștefan Manasia, Ioan Coroamă și Toni Chira, într-un eveniment moderat de Cosmin Perța – duminică, 17 martie, de la ora 19, la Control Club. Performance-urile vor fi completate de un set audio-vizual de Iulian Morar.

Biletele, în număr limitat, sunt disponibile în rețeaua .

Jean-Lorin Sterian este artist și scriitor. Între anii 2008-2015 a deschis lorgean theatre, primul spațiu performative domestic din România, iar din 2014 a fondat HomeFest, festival de arte ale spectacolului care se întâmplă în case și apartamente din București. Jean-Lorin Sterian a fost performer în proiectele An Immaterial Retrospective of Venice Biennale (2013) și The Sinthome Score (2015) din cadrul Bienalei de la Veneția, unde a avut și intervenția solo The Parasite Socks Project.

SWORDS  - Spoken Word Sessions: Jean-Lorin Sterian, Ștefan Manasia, Ioan Coroamă, Toni Chira – 17 martie, la Control Club 

A publicat romanele Lorgean (2007), Whoreshop (2019) și volumul de poezii Home Alone 3 (2018). Din 2018, a început proiectul pj.lo & the accidentals, o dezordine muzicală de ego trip hop cu care a scos recent albumul There Is Nothing You Can Do From the Light Point of View. În 2024, va lansa filmul Starshitting, realizat prin eforturi proprii.

Ștefan Manasia este poet, prozator și jurnalist. A publicat șapte cărți de poezie, cea mai recentă fiind antologia Etica grunge. Sîntem generația extincției. Poeme alese 2003-2023. Este autorul romanelor Cronovizorul (cel mai bun roman sf la Gala Premiilor Colin, 2023) și Platanii din Samothraki și al volumului de cronici literare & eseuri Stabilizator de aromă.

Ioan Coroamă (n. 2001) este masterand în cadrul Departamentului de Filosofie, UAIC Iași. A debutat în 2022 cu volumul Colectiva (OMG Publishing House). Scrie, traduce și produce muzică.

Toni Chira studiază filosofie și istorie la UBB. A publicat în revistele: Poesis Internațional, Vatra, Steaua, Scena9, Opt Motive, Tomis. A citit la Institutul Blecher, Nepotu’ lui Thoreau, Cenaclul Republica, Festivalul Poezia e la Bistrița, Stand-up Poetry Alba Iulia, Strada Fără Nume, Festivalul Internațional de Poezie București, Cenaclul Matca, Pragul Vaida.

SWORDS  - Spoken Word Sessions: Jean-Lorin Sterian, Ștefan Manasia, Ioan Coroamă, Toni Chira – 17 martie, la Control Club 
Toni Chira

Cosmin Perța este poet, prozator, eseist, performer și manager cultural. În ultimii 20 de ani a publicat 6 volume de poezie, a făcut două instalații poetice multimedia, a organizat câteva zeci de evenimente poetice, a ținut ateliere de scriere și a performat în zeci de festivaluri pe patru continente.

Iulian Morar este organizator și curator la evenimente culturale din țară și din străinătate, fondator Liveland, creatorul și protagonistul edițiilor Midweek Tapes din Control, având totodată multe participări muzicale la diverse evenimente de spoken word.

SWORDS – Spoken Word Sessions își propune să aducă laolaltă poeți, actori, autori și performeri, în spectacole spoken word, completate de muzică și proiecții multimedia. Curatori: Cosmin Perța și Iulian Morar

Biletele sunt disponibile în număr limitat și pot fi achiziționate la prețul de 50 de lei, online prin Eventbook.ro și din rețeaua partenerilor Eventbook. 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută