Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/02/2024
Artă & Cultură / Performing arts

Gala Aniversară La Sylphide pe scena Operei Naționale București

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Gala Aniversară La Sylphide pe scena Operei Naționale București Share Gala Aniversară La Sylphide pe scena Operei Naționale București
Gala Aniversară La Sylphide pe scena Operei Naționale București


Gala Aniversară La Sylphide pe scena Operei Naționale București

Școala Academică de balet La Sylphide, alături de Opera Națională București, vă invită, luni, 19 februarie, de la ora 18:30, să sărbătorim împreună un moment special în lumea baletului: Gala de Balet dedicată aniversării a 25 de ani de la înființarea Școlii Academice La Sylphide.

Evenimentul se va bucura de prezența următorilor artiști: Daniil Simkin (o bine-cunoscută stea a baletului internațional, un virtuoz al mișcării și al expresiei artistice), Cristina Dijmaru și Rin Okuno (prim-soliste ale Operei Naționale București), Răzvan Cacoveanu (solist al Operei Naționale București). Evenimentul este prezentat de Raluca Moianu și Ana Bodea (fostă elevă La Sylphide Academic, absolventă la Bolshoi Academy Moscova). 

Gala Aniversară La Sylphide pe scena Operei Naționale București

În cadrul galei, veți avea ocazia să admirați performanțele actualelor talente ale Școlii Academice La Sylphide, alături de foștii elevi, care vin de pe întregul cuprins al globului, aducând cu ei experiența și succesul dobândit în marile centre culturale ale lumii (precum New York, Sankt Petersburg, Paris, Amsterdam, Zurich și Berlin).

Această aniversare marchează 25 de ani de amintiri frumoase, fețe zâmbitoare și dragoste de balet, din partea unor copii și tineri fericiți. Este un moment în care reflectăm asupra reușitelor, întrebărilor și răspunsurilor, încercărilor și succeselor. Școala Academică La Sylphide s-a metamorfozat într-o instituție recunoscută pentru valoarea sa în România, dar și în străinătate, colectând sute de premii și burse de studiu.

Aniversarea reprezintă imaginea unei vieți dedicate pedagogiei coregrafice și ilustrează o construcție robustă născută din dragostea pentru balet a copiilor și tinerilor. De la o mică școală cu 25 de elevi, care veneau de plăcere la lecțiile de balet de două ori pe săptămână, Școala Academică La Sylphide a evoluat într-o școală profesionistă cu rezultate notabile. Echipa sa formată din unii dintre cei mai buni profesori din România a contribuit la formarea unor talente remarcabile, apreciate la nivel național și internațional.

Vă invităm să fiți alături de noi în această gală deosebită, să celebrăm împreună pasiunea pentru balet și să onorăm 25 de ani de excelență și dedicare în arta dansului.

Bilete pe tickets.operanb.ro/ și de la Casa de Bilete a Operei Naționale București.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută