Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/01/2024
Muzică Lifestyle

Congresul Național de Salsa aduce ritmul și pasiunea dansului la Brașov

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Congresul Național de Salsa aduce ritmul și pasiunea dansului la Brașov Share Congresul Național de Salsa aduce ritmul și pasiunea dansului la Brașov
Congresul Național de Salsa aduce ritmul și pasiunea dansului la Brașov


Brașovul va deveni, încă o dată, centrul dansului de salsa din România, găzduind cea de-a 15-a ediție a Congresului Național de Salsa.

Evenimentul se va desfășura în perioada 25-28 ianuarie 2024 și promite o experiență memorabilă pentru iubitorii acestui gen de dans.

Evenimentul va avea loc la Centrul de Evenimente Lux Divina din Brașov.

Centrul de Evenimente Lux Divina din Brașov va găzdui ediția din acest an a Congresului Național de Salsa, oferind o atmosferă primitoare și modernă. Acesta este echipat la standarde internaționale și va găzdui 3 săli de dans și 4 săli de workshop-uri, permitând dansatorilor să se bucure de lecții de la cei mai buni instructori din țară și din străinătate.

Concert Salsa de excepție cu La Candela Salsa Orchestra

La Candela Salsa Orchestra va concerta în cadrul evenimentului, aducând ritmurile vibrante ale salsei pe scena Congresului Național de Salsa – România 2024.

La Candela este o orchestră independentă care într-un timp foarte scurt s-a poziționat printre preferințele dansatorilor de salsa. Orchestra își propune să cucerească dansatorii de salsa, cu ritmuri de guaguancó, mambo sau cha cha cha. Trupa este formată din opt muzicieni din Tenerife.

Congresul Național de Salsa aduce ritmul și pasiunea dansului la Brașov

Competiții și Bootcamp-uri

Congresul National de Salsa, editia 2024, va gazdui în premieră 𝐂𝐮𝐩𝐚 𝐒𝐚𝐥𝐬𝐚𝐧𝐚𝐦𝐚 𝐁𝐫𝐚𝐬𝐨𝐯, calificări pentru competiția națională 𝐒𝐚𝐥𝐬𝐚𝐧𝐚𝐦𝐚 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚, cu 3 categorii de concurs și 𝐂𝐮𝐩𝐚 𝐁𝐚𝐜𝐡𝐚𝐭𝐚𝐧𝐚𝐦𝐚 𝐁𝐫𝐚𝐬𝐨𝐯, cu 2 categorii de concurs.

De asemenea, participanții vor avea ocazia să participe la două Bootcamp-uri: Salsa on1 Bootcamp cu Cătălin & Andreea & Radu de la iDance Studio și Bachata Bootcamp cu Alin & Alexandra de la Adicto Romania. Acestea promit să ofere experiențe de neuitat și să îmbunătățească abilitățile dansatorilor.

Congresul Național de Salsa aduce ritmul și pasiunea dansului la Brașov

Bilete și detalii logistice

Pentru participare, se pot achiziționa diverse tipuri de abonamente, cu prețuri variind în funcție de perioada de achiziționare. Detalii complete despre prețuri și modalități de plată pot fi găsite pe site-ul oficial al evenimentului: www.nationalsalsacongress.ro

Pregătiți-vă pentru trei zile pline de pasiune, ritm și dans, la Congresul Național de Salsa din Brașov, ediția 2024!

Pentru informații suplimentare, programul evenimentului și alte detalii, puteți accesa programul evenimentului.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută