Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/01/2024
Evenimente Muzică

Spectacole la Sala Palatului: o reîntâlnire cu muzica ce a definit generații

Delia Mitrache De Delia Mitrache
Comentarii Spectacole la Sala Palatului: o reîntâlnire cu muzica ce a definit generații Share Spectacole la Sala Palatului: o reîntâlnire cu muzica ce a definit generații
Spectacole la Sala Palatului 2024


Spectacole la Sala Palatului: o reîntâlnire cu muzica ce a definit generații

Sala Palatului va fi gazda unor spectacole muzicale de excepție în acest început de an.

De la interpretări simfonice maiestuoase la balade rock clasice, aceste evenimente reprezintă oportunități unice de a experimenta live muzica ce a modelat peisajul Pop mondial, o reîntâlnire cu artiști legendari și melodii care au încântat generații întregi.

În continuare, iată câteva highlight-uri:

Lords of the Sound

Spectacole la Sala Palatului 2024

Pe 6 ianuarie avem parte de un adevărat eveniment muzical: concertul Music of Hans Zimmer, prezentat de orchestra simfonică modernă Lords of the Sound.

Spectacolul nu se va limita doar la interpretarea muzicală de excepție, ci va include producții teatrale și efecte speciale spectaculoase. Publicul va avea astfel ocazia de a trăi o experiență audio-vizuală completă, într-un omagiu adus muzicii unuia dintre cei mai mari compozitori de coloane sonore de film din lume.

Alphaville

Spectacole la Sala Palatului 2024

Pe 11 februarie 2024, fanii muzicii synth-pop/rock vor avea ocazia de a se bucura de un concert marca Alphaville.

Trupa germană, cunoscută în special pentru succesul său internațional cu hituri precum Big in Japan și Forever Young, va aduce pe scenă un repertoriu bogat care, cu siguranță, va trezi un val de nostalgie cu fascinantele lor balade și melodii synth-pop ce au marcat publicul de-a lungul a aproape patru decenii.

Bonnie Tyler

Spectacole la Sala Palatului 2024

Pe 28 februarie sărbătorim alături de Bonnie Tyler 40 de ani de la lansarea legendarului său hit Total Eclipse of the Heart.

Concertul este o celebrare a unei cariere muzicale impresionante. Total Eclipse of the Heart este un hit global, cu peste șase milioane de exemplare vândute și recunoscut cu certificatul de aur în SUA de către Recording Industry Association of America (RIAA). Bonnie Tyler, cunoscută pentru vocea sa distinctivă și plină de emoție, a primit titlul de Membru al Ordinului Imperiului Britanic, ca recunoaștere a contribuției sale la industria muzicală.

Piaf! The Show

Spectacole la Sala Palatului 2024

Spectacolul, programat pentru 3 martie 2024, este o călătorie muzicală și vizuală prin viața și cariera lui Édith Piaf.

Interpretarea este asigurată de talentata Nathalie Lermitte, o artistă recunoscută pentru abilitatea sa de a capta esența și pasiunea lui Piaf. Alain Delon, celebrul actor, a lăudat-o pe Nathalie Lermitte pentru capacitatea sa de a nu doar imita, ci de a deveni Piaf pe scenă. Piaf! The Show a avut peste 600 de reprezentații, în peste 50 de țări, fiind considerat cel mai mare succes francofon din lume și o realizare impresionantă în promovarea patrimoniului muzical francez și a culturii francofone.

Recomandare de DELIA MITRACHE  | Concerte

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută