Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/01/2024
Artă & Cultură / Performing arts

Pe veci… dar nu cu tine! la Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” Galați

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Pe veci… dar nu cu tine! la Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” Galați Share Pe veci… dar nu cu tine! la Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” Galați
Pe veci... dar nu cu tine! la Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” Galați


Agenda Culturală – 7 ianuarie 2024 – Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” Galați

Duminică, 7 ianuarie 2024, ora 18:30, Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” Galați, aduce spectatorilor la început de an o spumoasă comedie muzicală – Pe veci… dar nu cu tine!

Regia acestui spectacol a fost realizată de talentatul actorul Paul Buța, inspirată din comedie „Scaiul” de Georges Feydeau. Povestea plină de grație și umor, prezintă Parisul din perioada Belle Epoque, iar replicile ascuțite și situațiile ce risipesc umorul în cascade vor prinde viață într-un ritm amețitor, captivând atenția spectatorilor de la început până la final.

Pe veci... dar nu cu tine! la Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” Galați

Întâmplări neprevăzute și neînțelegeri comice, cu intrigi complicate şi dialoguri rapide, vor fi puse în scenă de echipa secției de Revistă: Cristina Bleandură, Alexandru Tatu, Paul Buța, Costel Donose, Mariana Pisică, Adina Lazăr, Florentina Andronic Andrei Ardeleanu, Anton Mihail, acompaniați la pian de compozitorul și dirijorul Nicolae Mantu, într-un decor semnat de Ionuț Mitrofan.

Spectatorii sunt invitați așadar să se lase purtați de captivanta poveste, în care râsul și bucuria vor fi protagoniștii serii.

Bilete online pe blt.ro

Pe veci... dar nu cu tine! la Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” Galați

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută