Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/12/2023
Artă & Cultură / Performing arts

Balul Prințului Leonard la Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Balul Prințului Leonard la Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” Share Balul Prințului Leonard la Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”
Balul Prințului Leonard la Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”


La final de an, Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” – Galați aduce un ultim cadou muzical publicului printr-un spectacol extraordinar intitulat Balul Prințului Leonard.

Acest eveniment reprezintă un omagiu adus de colectivul Teatrului marelui tenor Nae Leonard, cunocut în lumea artistică drept „Prințul Operetei” și marchează ziua de naștere a marelui artist. În acest fel, liricul gălățean celebrează moștenirea culturală și contribuția deosebită a lui Nae Leonard în dezvoltarea artei lirice din România.

Publicul este așteptat vineri, 29 decembrie, ora 19:00, într-o călătorie muzicală captivantă, în care soliștii, orchestra și baletul Teatrului vor colabora pentru a oferi o experiență de neuitat. Spectacolul va include selecții din cele mai renumite opere și operete, în care Nae Leonard a strălucit pe marile scene, precum și momente inedite și surprize muzicale deosebite.

" "

La pupitrul dirijoral, maestrul Traian Ichim (Brașov) va aduce un suflu contemporan și emoționant la această serbare muzicală. Pe scenă, spectatorii îi vor putea urmări pe soliștii: Ana Băcanu, Cristina Bleandură, Lorena Mărginean, Silvia-Alice Niță, Sebastian Băncilă, Florin Bobei, Dominic Cristea, Paul Lungu, Constantin Lupu, Adrian Mărginean, Alin Munteanu, Tudorel State și Valentin Vasopol.

„Balul Prințului Leonard” promite o seară de poveste, sub luminile festive și calde ale liricului gălățean, o atmosferă plină de magie și emoție, pe care iubitorii muzicii nu ar trebui să o rateze.

Biletele pentru acest eveniment de excepție pot fi achiziționate de la casa de bilete din incinta Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” sau online, accesând platforma BLT.ro.

Balul Prințului Leonard la Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută