Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/12/2023
Artă & Cultură / Performing arts

„Steaua sus răsare”, spectacol extraordinar de Crăciun, la Opera Brașov!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii „Steaua sus răsare”, spectacol extraordinar de Crăciun, la Opera Brașov! Share „Steaua sus răsare”, spectacol extraordinar de Crăciun, la Opera Brașov!
„Steaua sus răsare”, spectacol extraordinar de Crăciun, la Opera Brașov!


„Steaua sus răsare”, spectacol extraordinar de Crăciun, la Opera Brașov! Spectacolul din acest an va avea loc în zilele de 15, 16 și 17 decembrie 2023.  

Vineri, sâmbătă și duminică, 15, 16 și 17 decembrie 2023, de la ora 18.30, în Sala de pe strada Bisericii Române, ne vom întâlni la tradiționalul și îndelung-așteptatul spectacol de Crăciun al Operei Brașov, intitulat „Steaua sus răsare”! Cât de atractiv este acest eveniment anual ne-o dovedește faptul că biletele pentru cele trei reprezentații au fost epuizate în mai puțin de 24 de ore de la punerea lor în vânzare!

„Steaua sus răsare”, spectacol extraordinar de Crăciun, la Opera Brașov!

„Crăciunul, la Opera Brașov! Crăciunul… împreună! Crăciunul… acasă! Ce sentiment mai bogat, mai cald și mai emoționant decât acesta? Să fim toți, împreună, colindând și sărbătorind Nașterea Mântuitorului!

Pentru prima dată, în cadrul spectacolului de Crăciun, vor veni ca invitați ai Operei Brașov îndrăgiții interpreți Marcel Pavel și Alexandra Crișan, precum și Bogdan Ota, în calitate de pianist și compozitor. Ca în fiecare an, Corul de Copii UNISON – Seniorii sărbătorește alături de noi, prezența lor fiind o constantă în cadrul stagiunii. Totodată, rămânem fideli ideii de a promova tinerii artiști, de aceea o avem, ca invitată, pe Ioana Mîrți, studentă la clasa profesoarei Anda Pop, solista noastră fiind, în același timp, coordonatorul spectacolului de Crăciun.

Ca de fiecare dată, soliștii, orchestra, corul și baletul Operei Brașov vor fi gazdele dumneavoastră, cei care vă vor face să vă simțiți ca acasă!

Conducerea muzicală îi va aparține maestrului Andrei Tudor, prieten apropiat al instituției noastre, iar regia artistică poartă semnătura Andei Tabacaru. Amfitrionul serii va fi carismaticul Adrian Nartea, care revine, pentru al doilea an consecutiv, pe scena Operei Brașov.

Programul spectacolului este unul foarte bogat și ne vom regăsi, cu siguranță, atât în sensibilele colinde românești și vom avea ocazia de a călători pe întreg mapamondul, prin intermediul pieselor internaționale din repertoriul universal dedicate Crăciunului”, afirmă Mihai Irimia, director artistic al Operei Brașov.

„Steaua sus răsare”, spectacol extraordinar de Crăciun, la Opera Brașov!

Invitați: Alexandra Crișan, Marcel Pavel, Bogdan Ota, Ioana Mîrți

Corul UNISON – Seniorii (dirijor, manager general: George Dumitrașcu) 

Pe scena Operei Brașov, vor evolua soliștii: Mădălina Bourceanu, Aurelia Florian, Anda Pop, Cristina Radu, Asineta Răducan, Carmen Topciu, Adrian Dumitru, Mihai Irimia, Alexandru Chiriac, Valentin Marele, Marian Rește, Alin Anca.

Soliști balet: Ariana Marcu, Hana Okudaira, Teodor Pătrașcu, Claudiu Dane.

Își dau concursul Orchestra, Corul și Baletul Operei Brașov.  

Prezintă: Adrian Nartea

Dirijor: Andrei Tudor (invitat)

Regia artistică: Anda Tabacaru

Scenografia: Rodica Garștea

Dirijor cor: Dragoș Cohal

Coregrafia: Alexandru Fotescu, Valentina Mirică

Coordonator spectacol: Anda Pop

Regie scenă: Dan Antipa

Spectacolul durează trei ore și are o pauză.

Pentru aceste evenimente, nu mai sunt bilete disponibile!  

Evenimente desfășurate cu sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Municipiului Brașov.

„Steaua sus răsare”, spectacol extraordinar de Crăciun, la Opera Brașov!

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută