Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/11/2023
Artă & Cultură

Classic Junior Experience animează aceste zile cu spectacole și ateliere de balet, teatru și muzică

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Classic Junior Experience animează aceste zile cu spectacole și ateliere de balet, teatru și muzică Share Classic Junior Experience animează aceste zile cu spectacole și ateliere de balet, teatru și muzică


Classic Junior Experience, un program multianual de educație culturală, aduce o explozie de sunet, culoare și creativitate pentru copiii din mai multe localități din județul Sibiu, la finalul lunii noiembrie.

Cu o abordare inovatoare, Classic Junior Experience animează aceste zile cu spectacole de balet, ateliere de teatru și muzică, precum și cu spectacole și ateliere de dans, special gândite pentru cei mici.

Muzica pe înțelesul copiilor

Astăzi, 22 noiembrie, în Veștem și Șura Mare, actorul Claudiu Fălămaș, alături de artiștii Andrei George Crețu și Alexandru Ciobotaru, vor susține ateliere muzicale și spectacole ce vor transpune copiii în universul muzicii. Acestea vor avea loc la  Școala Gimnazială din Veștem și la Căminul Cultural din Șura Mare.

Povești africane, muzică și dansuri pline de grație

Ziua de joi, 23 noiembrie, va fi dedicată teatrului și poveștilor africane. Teatrul pentru copii va prinde viață într-o călătorie magică, marcată de povești prezentate în căminele culturale din Veștem, Șura Mare și Rășinari.

Grație și prestanță, dobândite prin atelierul de balet

Vineri, 24 noiembrie, seria de activități se va încheia cu un atelier de balet la Școala Gimnazială din Veștem, condus de Iaela Bulda de la Ballet Fusion și cu un spectacol muzical la Căminul Cultural din Rășinari, susținut de actorul Claudiu Fălămaș, alături de artiștii Andrei George Crețu și Alexandru Ciobotaru.

O săptămână plină de activități

Încă de luni, 20 noiembrie, Sibiul și localitățile învecinate au fremătat de voie bună. Copiii din școlile din Sibiu și Șura Mică a avut ocazia de a se bucura de spectacolul de balet „Spărgătorul de nuci” la Centrul Cultural Ion Besoiu din Sibiu  – un univers plin de magie și emoție, care a adus zâmbete pe fețele celor mici și poate inspirație pentru viitori dansatori.

Marți, 21 noiembrie, programul a continuat cu Paul Bondane, talentatul actor de la Teatrul Gong, care a deschis ușile către lumea teatrului în cadrul unui atelier organizat la Școala Gimnazială „Andrei Șaguna” din Șura Mare. Acesta a fost un prilej minunat pentru copii de a descoperi farmecul scenei.

Classic Junior Experience este un demers dedicat descoperirii și îmbogățirii culturale a copiilor. Programul este organizat de Asociația Culturală Play din Sibiu și este susținut de Administrația Fondului Cultural Național.

Programul detaliat:

Luni, 20 noiembrie 2023

11:00   – Spectacol de Balet pentru copii „Spărgătorul de nuci”

Centrul Cultural Ion Besoiu, Sibiu (cu participarea școlilor din Sibiu și Sura Mică)

Marți, 21 noiembrie

12:00 – Atelier de teatru cu Paul Bondane (actor Teatru Gong)

Școala Gimnazială „Andrei Șaguna” Șura Mare

Miercuri, 22 noiembrie 2023

09:00 – Atelier muzical cu Claudiu Fălămaș, Andrei George Crețu și Alexandru Ciobotaru

Școala Gimnazială din Veștem

12:00 – Spectacol muzical cu Claudiu Fălămaș, Andrei George Crețu și Alexandru Ciobotaru

Căminul Cultural Șura Mare

Joi, 23 noiembrie 2023

08:00 – Teatru pentru copii – „Povești africane”

Căminul Cultural din Veștem

10:00 – Teatru pentru copii – „Povești africane”

Căminul Cultural Șura Mare

12:00 – Teatru pentru copii – „Povești africane”

Căminul cultural Rășinari

Vineri, 24 noiembrie 2023

10:00 – Atelier de dans (balet) cu Iaela Bulda de la Ballet Fusion

Școala Gimnazială Veștem

11:00 – Spectacol muzical cu Claudiu Fălămaș, Andrei George Crețu și Alexandru Ciobotaru

Căminul Cultural din Rășinari

 Despre Asociația Culturală Play

Asociația Culturală Play are misiunea de a promova educația culturală și accesul la artă pentru toți membrii comunității, cu un accent deosebit pe implicarea copiilor în activități culturale și artistice autentice, de calitate.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută