Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/11/2023
TV

Recomandările lunii noiembrie la HISTORY Channel

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Recomandările lunii noiembrie la HISTORY Channel Share Recomandările lunii noiembrie la HISTORY Channel
Recomandările lunii noiembrie la HISTORY Channel


Recomandările lunii noiembrie la HISTORY Channel

În luna noiembrie, la HISTORY Channel căutăm „Nave fantomă” în Cimitirul Atlanticului de Nord, aflăm poveștile celor mai emblematici, puternici și străluciți trei lideri din istoria antică în mini-seria „Imperii antice”, explorăm alături de actorul William Shatner cele mai fascinante și ciudate mistere ale lumii în noi episoade ale serialului „Inexplicabil”, și descoperim stilul de viață al oamenilor care își câștigă existența din ce le oferă pământul, vânând și punând capcane pentru a-și hrăni familiile într-un nou sezon din „Muntenii”.

Imperii antice

Ancient Empires (3×120’)  

Premiera miercuri, 8 noiembrie, de la ora 21:00

Trailer: 

Alexandru cel Mare, Iulius Cezar și Cleopatra, conducători ai imperiilor grec, roman și egiptean, erau cei mai emblematici, puternici și străluciți trei lideri din istoria antică. Lideri ale căror vieți și moșteniri modelează și astăzi lumea noastră. Numele lor sunt bine-cunoscute, dar poveștile lor nu au mai fost niciodată spuse astfel. Pentru a supraviețui și a reuși, trebuiau să fie unici – strategici, nemiloși și fermecători. Povestea vieților lor epice dezvăluie calitățile de care aveau nevoie pentru a conduce un imperiu antic.

Inexplicabil | Sezonul 3 | Episoade noi

Titlul original: The UnXplained with William Shatner (11×60′) 

Premiera marți, 14 noiembrie, de la ora 21:00

Trailer:

De la producătorii emisiunilor-cult „Extratereștri Antici” și „Blestemul Insulei Oak”, Inexplicabil” prezentat de legendarul actor William Shatner – explorează cele mai fascinante, ciudate și inexplicabile mistere ale lumii. Cu participarea impresionantă a oamenilor de știință, istoricilor și martorilor, se încearcă o clarificare a unor întâmplări aparent imposibile.  

Mii de oameni susțin că au văzut OZN-uri. Majoritatea incidentelor de această natură au loc în aceleași zone. Oare este posibil ca navele extraterestre să viziteze în mod repetat Pământul în zonele supranumite „hub”-uri pentru OZN-uri?

Recomandările lunii noiembrie la HISTORY Channel

Timp de secole la rând, arheologii și exploratorii au fost pasionați de orașe străvechi pierdute în negura timpului. Cum ajunge o comunitate prosperă să dispară? Iar dacă ruinele lor sunt descoperite, ce dezvăluie acestea despre istoria umanității?

De-a lungul istoriei, mulți au susținut că pot vedea în viitor. Acești mistici, profeți și clarvăzători au avut viziuni ale unor evenimente care au schimbat cursul istoriei. Dar ce au dezvăluit oare profețiile lor?

De la structuri misterioase și așa-numite locuri „malefice” până la creaturi ciudate și ritualuri bizare, „Inexplicabil” va explora subiecte care au mistificat omenirea timp de secole.

Muntenii | Sezonul 12 

Recomandările lunii noiembrie la HISTORY Channel

Titlul original: Mountain Men (15×60′)

Premiera joi, 23 noiembrie, de la ora 22:00 

Încă mai există în America oameni care-și câștigă existența din ce le oferă pământul, vânând și punând capcane pentru a-și hrăni familiile. Aceștia sunt Muntenii. Însăși supraviețuirea lor se bazează pe utilizarea unor abilități străvechi perfecționate de-a lungul a sute de ani. 

Din Munții Apalași până în Munții Stâncoși sau Alaska, acest serial îi urmărește pe munteni în cursa împotriva iernii, obținând hrana și banii necesari pentru a supraviețui în cele mai reci luni ale anului. 

Experți în înfruntarea primejdiilor iernii și a condițiilor primitive în care își desfășoară existența, întotdeauna pregătiți pentru ce este mai rău, muntenii și-au croit drum prin sălbăticia Americii înainte ca lumea să fie lovită de pandemia globală. 

Ei vor face tot posibilul să își apere libertatea și stilul de viață, motiv pentru care experiența, cunoștințele și tăria de caracter le vor fi de folos acum mai mult ca niciodată.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută