Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/11/2023
Artă & Cultură / Teatru

„Te iubesc, te vreau, dar te schimbi!”, o nouă comedie muzicală în avanpremieră pe 9 decembrie la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii „Te iubesc, te vreau, dar te schimbi!”, o nouă comedie muzicală în avanpremieră pe 9 decembrie la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” Share „Te iubesc, te vreau, dar te schimbi!”, o nouă comedie muzicală în avanpremieră pe 9 decembrie la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”
„Te iubesc, te vreau, dar te schimbi!”, o nouă comedie muzicală în avanpremieră pe 9 decembrie la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”


„Te iubesc, te vreau, dar te schimbi!”, o nouă comedie muzicală în avanpremieră pe 9 decembrie la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”

Asociația CREAS în parteneriat cu Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” prezintă în premieră națională comedia muzicală „Te iubesc, te vreau, dar te schimbi!”. Spectacolul oferă o perspectivă sinceră și amuzantă asupra vieții de cuplu, iar avanpremiera are loc sâmbătă, 9 decembrie 2023, începând cu ora 19.00. 

„Te iubesc, te vreau, dar te schimbi!” este un cabaret muzical care, prin filtrul umorului și al cântecului, abordează cu sinceritate tematica dragostei în toate stadiile sale: de la dating, cu momente lui dulci-amărui, la complexitatea relațiilor dintre doi oameni, căsătorie, parenting și, în final, la ideea de a îmbătrâni cu persoana iubită.

Astfel, într-o selecție dinamică de scene savuroase și cântece scurte, versurile compuse de Joe DiPietro în traducerea Geaninei Jinaru-Doboș, alături de muzica semnată de Jimmy Roberts prind formă în premieră națională în regia semnată de Victor Bucur și Daniel Burcea.

Spectacolul este o invitație de a căuta iubirea și a face haz de necaz cu o distribuție expansivă și promițătoare: Tania Popa, Oana Rusu, Amelia Antoniu, Anca Florescu, Daniela Bucșan, Letiția Vlădescu, Teodora Calagiu, Victor Bucur, Valentino Tiron, Mihai Bisericanu, Silviu Mircescu, Daniel Burcea. Scenografia îi aparține lui Vladimir Turturica, iar costumele sunt concepute de Tania Popa.

„Te iubesc, te vreau, dar te schimbi!”, o nouă comedie muzicală în avanpremieră pe 9 decembrie la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”

Spectacolul a fost montat cu succes în peste 500 de orașe, fiind al doilea cel mai longeviv musical din istoria Off-Broadway, și are atuul de a oferi o perspectivă onestă, necosmetizată, dar duioasă asupra relațiilor interumane, cu bune și cu rele. Despre iubiți, soți și soții, socri și copii, musicalul ne amintește că, pe cât de dificilă poate fi, iubirea este o sursă principală de bucurie și conexiune profundă în viețile noastre.

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate de pe Ticketstore.ro și iabilet.ro, sau de la casa de bilete a Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”.

Asociația CREAS a fost înființată în 2011, la inițiativa lui Victor Bucur și Daniel Burcea, care și-au propus să promoveze artele spectacolului în formule mai puțin explorate în spațiul cultural românesc, precum musicalul. Întrucât teatrul muzical este o manifestare artistică dinamică, accesibilă și contemporană, acesta poate fi un vehicul important spre atragerea unui public tânăr. În aceeași cheie, Asociația își propune dezvoltarea de programe de educație prin cultură pentru a contribui la combaterea discriminării sociale, etnice, de gen și pentru prevenirea abandonului școlar.

Pentru mai multe detalii, consultați site-ul Asociației CREAS, precum și profilurile de Facebook și Instagram.

Asociația CREAS în parteneriat cu Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”

„TE IUBESC, TE VREAU, DAR TE SCHIMBI!”

 Musical – Versuri: Joe DiPietro Muzica: Jimmy Roberts

Regie: Victor Bucur și Daniel Burcea

Scenografie: Vladimir Turturica

Costume: Tania Popa

Coregrafie: Relu Dobrin

Lighting Design: Costi Baciu

Cu participarea actorilor:

Tania Popa / Oana Rusu,

Amelia Antoniu,

Anca Florescu / Daniela Bucșan

Letiția Vlădescu / Teodora Calagiu

Victor Bucur

Valentino Tiron / Mihai Bisericanu

Silviu Mircescu

Daniel Burcea

Dansatori: Relu Dobrin, Sabina Ioniță

Cu participarea orchestrei Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”

Sponsor principal: Alexandrion Group

Sponsor: FashionDays

Parteneri: TVR Cultural

Parteneri media: Zile si Nopți

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută