Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/11/2023
Lifestyle / Fashion

Alin Gălățescu | Noiembrie: „ultimul bal”

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii Alin Gălățescu | Noiembrie: „ultimul bal” Share Alin Gălățescu | Noiembrie: „ultimul bal”
Alin Galatescu | Noiembrie: „ultimul bal”


Noiembrie: „ultimul bal”

Întotdeauna, luna noiembrie este dedicată marilor petreceri tematice.

Imediat după 31 octombrie începe perioada în care marile firme își motivează angajații prin team-building-uri (nu atât de fun ca în film) și prin party-uri de sărbători, totul făcând parte din ecuația de lifestyle a corporațiilor.

Revistele contraatacă și ele prin marile LUXURY / HARPER’S / OK! / ELLE Party-uri, evenimente în locuri din care cu toții încearcă să nu lipsească. Sunt petreceri ample, gândite să reflecte valoarea autoatribuită a fiecărei publicații ce încă mai rezistă în aproape defuncta noastră presă scrisă. E luna HOT a anului!

Apoi, tot noiembrie este și perioada când se aruncă în luptă ultimele evenimente de fashion, de la cele caritabile până la cele conceptuale sau de nișă.

Eu am deja antamate o Gală ATIPIC BEAUTY – de această dată, într-o formă specială, la finalul lui noiembrie -, aceea de noi premii sociale oferite celor implicați în susținerea fenomenului evenimentelor caritabile ample din România. Sunt anunțat că e obligatoriu să fiu acolo… și nu numai ca organizator!?

Continui după aceea explorarea de nișă cu o nouă direcție, în premieră absolută, „ROCK & FASHION”, la o mare gală Rock, pe 17 noiembrie, la Arenele Romane, care se va desfășura într-un cort încălzit, cu peste 1000 de invitați. Este punerea în practică, apărută surprinzător, a unui proiect mai vechi, la care țineam foarte mult, dar era foarte complicat de implementat, „MUSIC & FASHION”, cu formații live, ca și coloană sonoră a colecțiilor de modă. Acum o să reușesc.

Vezi ce-ți dorești, că s-ar putea să se împlinească!

Tot în noiembrie, încerc să realizez un nou episod din ciclul de evenimente „FASHION Moments”, de această dată aducând în dialog MODA și SPIRITUALITATEA, în „MIRCEA ELIADE World – Multiculturalism spiritualizat”, reflectat în creațiile designerilor români contemporani.

Este posibil să încheiem luna cu o mare surpriză, „MADE IN ITALY!”, despre care nu putem însă, pentru moment, să deconspirăm nimic. O să fiți primii care află.

Alin Galatescu | Noiembrie: ultimul bal
foto © Ștefan Ovidiu

Iată că NOIEMBRIE este „LUNA ULTIMELOR BALURI”… ale anului! Mă înclin!

Text de Alin Gălățescu | Fashion | Opinii

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută