Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 25/10/2023
Film

PREMIERĂ | „Încă două Lozuri”

Bianca Trifan De Bianca Trifan
Comentarii PREMIERĂ | „Încă două Lozuri” Share PREMIERĂ | „Încă două Lozuri”
inca-doua-lozuri


Sile, Pompiliu şi Dinel revin pe ecrane pentru „Încă două Lozuri

Încă două lozuri este o continuare mult așteptată a comediei românești de succes Două lozuri, care a captivat publicul în 2016.

Regizat de Paul Negoescu și cu o distribuție de excepție, formată din Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol, filmul promite să ducă mai departe povestea și umorul care au făcut primul film atât de popular.

Sile, Dinel și Pompiliu se întorc în viața publicului pentru noi aventuri pline de situații neprevăzute, de data aceasta în era digitală a anului 2023, filmul explorând temele criptomonedelor și a îmbogățirii rapide.

Sile, recent eliberat din închisoare, are un plan ambițios de a face avere rapidă prin minarea criptomonedelor şi, alături de prietenii săi, Dinel și Pompiliu, intră într-o cursă pentru a recupera o sumă fabuloasă de bani pierdută din cauza unor evenimente neașteptate.

Filmul lui Paul Negoescu a avut în vară avanpremiera la TIFF, stârnind entuziasm printre spectatori și critici.

Ulterior, referindu-se la experienţa filmărilor, Dragoș Bucur a împărtășit cititorilor revistei Cinemap:

„În Încă două lozuri suntem ca niște copii care au șansa să se distreze și să se prostească fără să se uite părinții la ei. Ne știm reacțiile, ne știm glumele, ne știm punctele sensibile și de multe ori încercăm să ne surprindem unii pe alții făcând din asta scopul unei zile de filmare. Dacă îi mai ai alături de tine și pe Bobonete, și pe Ilona Brezoianu, distracția este asigurată.”

Filmările au avut loc pe parcursul a aproximativ 20 de zile, desfășurate în două perioade diferite, iar locațiile de filmare au inclus diverse orașe din România, inclusiv București, Slatina, Craiova, Curtea de Argeș și multe altele.

Este interesant faptul că unele locuri au fost „reutilizate” din primul film, iar regizorul Paul Negoescu a subliniat transformările în timp ale acestor spații.

Cu o distribuție talentată și o poveste captivantă, Încă două lozuri este așteptat cu nerăbdare de către amatorii de comedii românești și va oferi cu siguranţă o experiență entertaining în cinematografele din toată țara din 27 octombrie 2023.

Dacă ați putea alege o frază pentru a descrie Încă două lozuri, care ar fi aceea?

Dragoș Bucur: Ce culoare are mașina?

Alexandru Papadopol: Cred că ar fi: „Dinele, unde-s cheile, Dinele?” Este replica lui Dragoș Bucur, deci a lui Sile, și mi se pare că devoalează destul de bine relațiile dintre personaje.

Dorian Boguță: ȘAORMA. Că e cu de toate și le place la oameni.

Text de Bianca Trifan | Premiere | Filme

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută