Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/10/2023
Artă & Cultură / Carte Viața Orașului

Salonul de Carte Bookfest anunță o ediție spectaculoasă la Brașov

Bianca Trifan De Bianca Trifan
Comentarii Salonul de Carte Bookfest anunță o ediție spectaculoasă la Brașov Share Salonul de Carte Bookfest anunță o ediție spectaculoasă la Brașov
Salonul de Carte Bookfest anunță o ediție spectaculoasă la Brașov


Mai puțin de o săptămână a rămas până la Bookfest Brașov 2023: a şaptea ediţie a Salonului de Carte Bookfest le pregăteşte braşovenilor patru zile de sărbătoare a cărţii, la Aula Universității Transilvania, începând cu 19 octombrie.

Ana Blandiana, Radu Paraschivescu, Veronica D. Niculescu, Anca Vieru, Cristian Mungiu, David Neacșu, Cristian Preda, Octavian Țâcu, Cristian Manolachi, Cătălin Vasilescu  sunt doar câțiva dintre autorii cu care vă veți putea întâlni la această ediție a Bookfest Brașov.

Peste 30.000 de volume, reduceri între 20% și 50%, cărți pentru copii, auxiliare educaționale și o gamă variată de titluri pentru toate gusturile și buzunarele.

Intrarea este liberă atât în cadrul Salonului de Carte, cât și la toate evenimentele programate pe durata acestuia.

Salonul de Carte Bookfest revine la Braşov cu o ediție de toamnă bogată în lansări de carte, întâlniri cu personalităţi de seamă şi sesiuni de autografe. Între 19 şi 22 octombrie, la Aula Universității Transilvania (str. Iuliu Maniu nr. 41A), publicul braşovean este aşteptat în număr cât mai mare la Bookfest pentru întâlnirea cu peste 30.000 de cărți, dar și cu unele dintre numele cele mai importante ale momentului.

Ana Blandiana, Radu Paraschivescu, Veronica D. Niculescu, Anca Vieru, Cristian Mungiu, David Neacșu, Cristian Preda, Octavian Țâcu, Cristian Manolachi, Cătălin Vasilescu sunt doar câteva dintre personalitățile care vor fi prezente la lansările și sesiunile de autografe de la Bookfest Brașov.

La standurile unora dintre cele mai importante edituri din România (Editura Ari, Asociația Liga Albanezilor din România, Asociația Macedonenilor din România, Grupul Editorial Art, Cartego, Grupul Editorial Corint, Curtea Veche Publishing, Didactica Publishing House, For You, Editurile Humanitas și Humanitas Fiction, Junimea, Grupul Editorial Litera, Editura Napoca Star, Nemira Publishing House, Editura Niculescu – Oxford University Press, Polirom, Trei), ofertele cu care braşovenii vor fi întâmpinaţi vor fi de nerefuzat şi vor acoperi toată gama de interes, reducerile de preţ anunţându-se semnificative.

Salonul de Carte Bookfest Brașov va putea fi vizitat de joi până duminică, între orele 10.00 și 20.00.

Intrarea va fi liberă atât în cadrul Salonului de Carte, cât și la evenimentele programate pe durata acestuia.

Programul complet al evenimentelor va putea fi consultat în curând pe www.bookfest.ro 

Bookfest Brașov este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România.

Salonul de carte Bookfest Brașov, ediția a VII-a, este un proiect cofinanțat de Primăria Municipiului Brașov.

Parteneri media: Transilvania Expres, mytex.ro, Bună Ziua Braşov, Biz Brașov, News BV

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută