Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 09/10/2023
Festival Film

O selecție înfricoșătoare de filme

Bianca Trifan De Bianca Trifan
Comentarii O selecție înfricoșătoare de filme Share O selecție înfricoșătoare de filme
Ce faci de Halloween la Brașov?


Dracula Film Festival aduce în premieră o selecție atractivă de filme care vor captiva și înfricoșa publicul său. În deschiderea festivalului, spectatorii vor avea ocazia să vadă în avanpremieră națională unul dintre cele mai așteptate filme de groază ale anului 2023:

Five Nights at Freddy’s (2023) – Miercuri, 25 octombrie, se va desfășura proiecția acestui film înfricoșător, care transformă fenomenul jocului de groază într-o experiență cinematică de sânge și suspans. Povestea se învârte în jurul lui Mike, un tânăr tulburat, care are grijă de sora sa de 10 ani, Abby, și care este obsedat de dispariția misterioasă a fratelui său mai mic, cu mai bine de un deceniu în urmă.

În căutarea unui loc de muncă pentru a-și păstra custodia asupra lui Abby, Mike acceptă un post ca paznic de noapte la Freddy Fazbear’s Pizzeria, un restaurant tematic abandonat. Aici, el va descoperi că nimic nu este așa cum pare, iar nopțile sale vor fi marcate de întâlniri supranaturale și evenimente înspăimântătoare.

O selecție înfricoșătoare de filme

Un alt film în premieră națională este Scarlett Blue (2023), regia Aurélia Mengin. Filmul explorează povestea lui Alter, un personaj în vârstă de 40 de ani care suferă de depresie și schizofrenie, iar viața sa este marcată de dorințe carnale și senzații de observație constantă.

După o tentativă de sinucidere, Alter se întâlnește cu un vindecător misterios, numit Léandro Lecreulx, care practică o hipnoză mistică pentru a descoperi trecutul întunecat al pacientului său. Într-o noapte, destinul lui Alter se intersectează cu cel al lui Chris într-o benzinărie, iar o pasiune neașteptată se aprinde între cele două femei. Prin hipnoză, Alter dezvăluie secrete ținute ascunse de mama sa, Rosy, care vor schimba cursul vieții sale pentru totdeauna.

O selecție înfricoșătoare de filme

Dracula Film Festival promite să aducă publicului experiențe cinematografice unice și memorabile, oferind o panoramă a unor filme cu tematică diversă, de la horror la dramă și mister. Este o ocazie perfectă pentru pasionații de film să descopere opere cinematografice deosebite.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută