Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 09/10/2023
Viața Orașului Eat & Drink Festival Film

Ce faci de Halloween la Brașov?

Bianca Trifan De Bianca Trifan
Comentarii Ce faci de Halloween la Brașov? Share Ce faci de Halloween la Brașov?
Ce faci de Halloween la Brașov?


Într-unul dintre cele mai pitorești orașe din România, Halloween-ul prinde viață într-un mod cu totul special. Cu o istorie bogată în legende ale vampirilor și atmosferă misterioasă, Brașovul este locul perfect pentru a sărbători această zi a vrăjitoriei și a întâlnirilor cu spiritele din lumea de dincolo…

Pentru iubitorii de filme de groază și cultură vampirică, Dracula Film Festival este evenimentul perfect pentru a-ți petrece Halloween-ul. Acest festival anual, care are loc între 25 și 29 octombrie, aduce împreună pasionații de filme de groază din întreaga lume. Festivalul prezintă o selecție impresionantă de filme, cineconcerte și evenimente pentru toată familia. Cu siguranță, Dracula Film Festival te va pune în starea de spirit adecvată pentru Halloween.

Ce faci de Halloween la Brașov?

Dacă ești în căutarea unei experiențe interactive care să-ți pună abilitățile la încercare și să-ți ridice nivelul de adrenalină, Obscuria Brașov îți oferă o serie de camere de escape tematice. Cu teme precum ,,Code Red”, ,,Dracula” și ,,Inside Job”, vei avea ocazia să te simți ca un adevărat detectiv sau să intri în lumea înfricoșătoare a lui Dracula. Cu echipa ta, va trebui să rezolvi puzzle-uri și să găsești indicii pentru a scăpa din camera respectivă într-un timp limitat.

Ce faci de Halloween la Brașov?

După o zi plină de activități de Halloween, poți să te oprești la Cafeteca (în Răcădău, la Magnolia, în centru, pe M. Weiss, sau la Patria) pentru a-ți recăpăta energia. Această cafenea primitoare din Brașov oferă o gamă largă de cafele și băuturi calde, iar atmosfera plăcută și decorul relaxant te vor face să te simți ca acasă. Poți să savurezi o prăjitură delicioasă sau să împarți povești înspăimântătoare cu prietenii în timp ce te relaxezi într-un mediu prietenos.

Ce faci de Halloween la Brașov?

Pentru o cină de Halloween de neuitat, Bistro de`l Arte este locul perfect. Acest restaurant sofisticat oferă o selecție variată de preparate culinare delicioase, inspirate din bucătăria europeană, dar și din cea internațională. Cu o atmosferă elegantă și un meniu rafinat, Bistro de`l Arte este locul ideal pentru a sărbători Halloween-ul în stilul tău propriu. Poți încerca preparate cu influențe transilvănene și, bineînțeles, nu trebuie să ratezi opțiunile cu specific de Halloween din meniu.

Ce faci de Halloween la Brașov?

Halloween-ul în Brașov este o experiență unică și memorabilă. Indiferent dacă alegi să te întreci cu prietenii într-o cameră de escape înfricoșătoare, să te bucuri de filme de groază la Dracula Film Festival sau să te relaxezi cu o cafea caldă la Cafeteca, vei găsi cu siguranță ceva care să-ți satisfacă dorințele de Halloween. În plus, o cină la Bistro de`l Arte va completa perfect această experiență. Așadar, pune-ți costumul de Halloween și pregătește-te pentru o noapte plină de distracție și aventură în Brașov!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută